Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Inslaan: dít zijn de leukste cadeaus voor de feestdagen

Hier ga jij je familie, bff, lover of jezelf heel erg blij mee maken.

cadeaus feestdagen

De feestdagen komen eraan, dus het wordt weer tijd om je blind te staren op een verlanglijstje. Want wat ga je dit jaar nu weer eens vragen? Om te voorkomen dat je uiteindelijk eindigt met een chocoladeletter en een paar sokken, geven wij je een aantal heerlijke tips voor op je Sint-lijstje, onder de boom of om je loved ones mee te verrassen. Shoppen maarrrr.

X-Mas mondkapjes

De geliefde mondkapjes van ISKO Vital™+ zijn de afgelopen tijd een musthave geworden. We dragen mondkapjes nu op iedere openbare plek, dus een beetje comfort is wel gewenst. Enne, om in de kerststemming te komen, lanceerde ISKO Vital™+ heuse X-Mas mondkapjes. Oftewel: het perfecte cadeautje voor onder de boom. Je shopt hier een 4-pack voor 19,79 euro.

Daglicht (David Baldacci)

Het nieuwste boek van David Baldacci, Daglicht, is het derde deel in de Atlee Pine-reeks. In dit nieuwe boek reist Atlee naar de plek waar Vincenzo voor het laatst is gezien. Hier komt ze in contact met special agent John Puller, die weer met een eigen onderzoek bezig is naar drugssmokkel. Er blijkt een connectie tussen de twee zaken te zijn en ze besluiten hun krachten te bundelen. Dit leidt tot een complot dat de democratie in het hart zal treffen. Atlee moet een web van leugens en bedrog ontrafelen, maar de waarheid zou nog hard kunnen aankomen... Een must read waar je je vader, moeder, lover of wie dan ook héél blij mee gaat maken. Je shopt 'm hier.

Grillen zonder spetters

Wat is er nu gezelliger dan een avondje samen grillen? Een avondje samen grillen zónder spetters. Dat kan met de WMF LONO tafelgrill met glazen deksel. Deze tafelgrill is het perfecte cadeau voor iedere vleesliefhebber. Dankzij de glazen deksel behoudt het vlees zijn smaak beter en gaat het bakproces sneller. Zo bespaar je tijd én energie. Je shopt de tafelgrill hier voor 149,95 euro.

Witlof Skincare

Wie wordt er nu niet gelukkig van nieuwe skincare producten? En hoe leuk is het als je iemand blij kan maken met een hele set? Witlof Skincare is gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten met een flinke dosis liefde. Witlof Skincare heeft onder andere een limited edition Holiday Set. Hierin vind je een travel size Cleansing Mousse, Balancing Toner en de Nourishing Facial Cream – gehuld in een tasje van duurzaam katoen. Dit perfecte kerstcadeautje shop je hier voor 43,95 euro.

Lovechock

Wij denken dat je iedereen blij kunt maken met chocolade. Enne, zo denkt Lovechock er ook over. Lovechock lanceert speciaal voor de colder days twee winter limited edition choco-smaken. Namelijk de smaken Winter Spice & Manderin en Apricot & Ginger. Deze chocoladerepen bevatten natuurlijk fruit en biologische kruiden die je warm houden tijdens de kou. Good to know: je maakt er ook nog eens heerlijke chocolademelk van.

Skins Holiday Box

Ben jij van plan een cadeautje te geven aan een echte beauty lover? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Skins Cosmetics heeft namelijk een heuse Holiday Box samengesteld. En niet zomaar een box. De box bevat maar liefst 14 luxe producten, namelijk een mix van mini's in handig try and travel formaat én full-size producten. Onder andere – hou je vast – de heerlijke Juliette Has a Gun parfum, een NARS Highlighting Powder, de all time favourite Diptyque Baies Candle en nog véél meer. De box heeft een waarde van 250 euro, maar je shopt 'm voor maar 59 euro. Score!

Vinobox

Goed nieuws voor alle wijnfanaten. Dit is hét perfecte cadeau voor op je eigen wishlist of om je vriendin, vriend, of vader blij mee te maken. Je vindt in deze box steengoede wijnen, helemaal op jouw smaak afgestemd. Je sluit bij Vinobox namelijk gemakkelijk een online wijnabonnement af: je kiest het aantal flessen dat je wilt ontvangen, je geeft je persoonlijke smaakvoorkeur aan en je krijgt vervolgens elke maand een box met wijn waar je blij van wordt. Of – nog leuker – je stelt een box samen voor een ander. Je personaliseert het cadeau door het toevoegen van een persoonlijke boodschap en je geeft naast de wijnfles ook het bijzondere verhaal achter de wijn cadeau. Hoe leuk is dat?

Morphe x Lisa Frank

Speciaal voor de feestdagen lanceert Morphe een super happy en tegelijkertijd nostalgische limited edition lijn, in samenwerking met Lisa Frank aka 'The Queen of Color' – of 'The Queen of Instagram', gezien haar 781.000 followers. Hoe dan ook, deze collectie bestaat uit kleurrijke brushes, rainbow make-up sponsjes en een stunning oogschaduw palette. Dus, moet jij nog een cadeau hebben voor je bff, zus, moeder of wie dan ook? Je shopt de hele collectie hier.

Misschien ook voor jou:
Trend du moment: joggingpakken