Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trend du moment: print op print

Een panterprintje met een zebraprint mixen? Doen!

Print op print

Wij houden van een all black outfit, maar af en toe is het leuk om te spelen met kleur en print. En wie zegt dat je jezelf moet beperken tot maar één printje? De print-op-print-trend is helemaal hot.

Print op print

Een top met zebraprint en een rok met panterprint of een geruite trui en een broek met krijtstrepen. Je denkt misschien dat dit niet bij elkaar kan, maar dat is zeker niet het geval. In deze lockdown zijn de meeste dagen al saai genoeg, dus die leuken we maar al te graag op met een feestelijke outfit.

Ga all out met verschillende printjes of ga head to toe in dezelfde print. Kies bijvoorbeeld voor een pak met een matchende blazer en pantalon. Of ga voor een top en rok in hetzelfde printje, maar andere kleuren. Wil je écht een statement maken? Mix dan bijvoorbeeld een panterprintje met een bloemenprintje.

Gespot

Niemand minder dan influencer Yara Michels is ontzettend fan van deze trend. Zo heeft zij onder andere een heerlijk zebra-outfitje aan. En zij is zeker niet de enige die gek is op deze creatieve outfits. Bekijk hieronder onze favoriete print-op-print-outfits.

Misschien ook voor jou:
Zien: Gaby Blaaser doet mee met exposed thong trend
Fashion
  • Brunopress, Instagram