Hint Netflix hiermee op een Princess Switch en Christmas Prince crossover?

Krijgen we in 2021 een kerstfilm in Aldovia, Belgravia én Montesaro?

Lees ook

Het zal je niet ontgaan zijn dat het vervolg op The Princess Switch op Netflix is verschenen. Natuurlijk hebben wij direct onze kleedjes klaargelegd en hebben wij The Princess Switch: Switched Again meteen gekeken. Daarin spotten wij een héél bekend gezicht. Nee, niet dat van Vanessa Hudgens. Al speelt zij maar liefst drie (!) rollen in de film.

Bijzondere verschijning

Nee, in de sequel zien we niemand minder dan Amber van A Christmas Prince, samen met haar lieftallige man Richard en de kersverse baby Elleri. We zullen verder niet te veel verklappen over de kerstkraker, maar dit konden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan.

Hint Netflix hier misschien mee op een crossover tussen onze twee favoriete kerstfilms: The Princess Switch en A Christmas Prince? Het is in ieder geval niet de eerste keer dat we een overlap zien van de twee films.

The Princess Switch meets A Christmas Prince

A Christmas Prince vertelt natuurlijk het verhaal van blogger Amber. Zij gaat naar Aldovia om verslag te doen van het koningshuis, maar verwacht niet verliefd te worden op de 'vrouwenverslindende' prins Richard. Ondertussen zijn we drie films verder en zijn Richard en Amber getrouwd, zijn ze nu koning en koningin van Aldovia en hebben ze zelfs een dochtertje: prinses Elleri.

In The Princess Switch zagen we de koninklijke Margaret al naar A Christmas Prince kijken toen ze deed alsof ze bakster Stacy was. En in de derde film van de Christmas Prince-reeks werd duidelijk dat de mensen in Aldovia ook nog eens het land Belgravia kennen, waar The Princess Switch plaatsvindt.

Crossover

Fast forward naar de tweede film van The Princess Switch, waar het dus maar al te duidelijk wordt dat onze twee favoriete kerstfilms zich niet alleen in dezelfde wereld afspelen, maar ook nog eens in dezelfde tijd! Hoewel Margaret en Amber niet écht naast elkaar te zien zijn, is te zien dat de koningin van Aldovia haar groet met een klein knikje.

Toch willen wij graag denken dat ze royal best friends zijn. Want hoe leuk zou een crossover tussen deze twee kerstfilms zijn? Imagine…Kevin en Margaret op bezoek bij Richard en Amber, waar Olivia gezellig met prinses Elleri kan spelen. Ideetje voor 2021, Netflix?

Beeld: The Princess Switch

Laatste nieuws

Zie ook