Suzan en Freek openhartig over kinderwens: ‘We willen wel, maar nu nog niet’

Het muziekduo is er nog niet klaar voor.

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink zijn al zo’n dertien jaar samen. Dat de twee dolgelukkig zijn met elkaar, betekent echter niet dat ze al een gezin willen stichten. In de nieuwste &C vertellen de twee dat ze nog niet van plan zijn om ouders te worden.

Kinderwens

Als het Freek en Suzan gegund is, willen ze in de toekomst dolgraag ouders worden. “In onze vriendenkring is een flinke babyboom gaande. We willen ook wel, maar nu nog niet”, deelt Freek in &C. Suzan is het hiermee eens: “Praktisch gezien zeg ik: we wachten nog twee jaar.”

“Het is fijn dat we nu nog even alleen maar egoïstisch aan onszelf hoeven te denken. Maar misschien blijk ik volgende week zwanger te zijn en ben ik ook blij. Ik ga niet plannen: eerst Ziggo Dome en dan een kind.”

Eerste liefde

Freek en Suzan hebben sinds hun veertiende een relatie. Hoewel de twee elkaars eerste liefde zijn, worden ze regelmatig aangezien voor broer en zus. “Misschien moeten we maar eens tongen op tv. Dan snappen mensen het”, vertelde Freek hier eens lachend over in Rooijakkers Over de Vloer.

Het is niet de eerste keer dat Freek zich uitlaat over het feit dat mensen hem en Suzan vaak aanzien als broer en zus. Zo reageerde hij onlangs nog met een aantal hilarische posts op Instagram op deze vraag.

Bron: &C | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws