Suzan en Freek over gezien worden als broer en zus: ‘Misschien moeten we een keer gaan tongen op tv’

Het zangduo vindt het maar gek dat mensen vaak denken dat ze broer en zus zijn.

De carrière van Suzan en Freek gaat als een speer, zo scoort het zangduo hit na hit. Art Rooijakkers vond het dan ook hoog tijd om eens een kijkje te nemen bij de love birds thuis. In de nieuwste aflevering van Rooijakkers Over De Vloer vertellen de twee over hun carrière én de romantiek.

Alles samendoen

Suzan en Freek zijn al meer dan tien jaar happily in love. Enne, dat is nog niet alles, want de twee hebben samen ook nog eens een succesvolle carrière als zangduo. De twee zijn dankbaar voor hun succes, maar ze biechten op dat het samen bekend zijn ook een keerzijde heeft.

“Wij zijn altijd nog Suzan en Freek. Nick en Simon gaan bijvoorbeeld niet samen naar de Albert Heijn en wij wel”, begint Freek over het feit dat ze samen vaak worden herkend. “We maakten gisteren nog mee dat iemand met een mandje langs ons liep en bijna haar mandje liet vallen, omdat ze ons zag. Dan schrik ik zelf bijna dat iemand zo schrikt. Ik vind het dan zielig en denk dan: doe maar rustig, niks aan de hand”, vult Suzan aan.

Eerste liefde

Suzan en Freek zijn elkaars eerste liefde. Toch worden ze vaak aangezien voor broer en zus. “Dat klopt”, zegt Suzan lachend. “Misschien moeten we maar eens tongen op tv. Dan snappen mensen het”, lacht Freek.

Het is niet de eerste keer dat Freek zich uitlaat over het feit dat mensen hem en Suzan vaak aanzien als broer en zus. Zo reageerde hij onlangs nog met een hilarische video op Instagram op deze vraag.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wanneer er wéér iemand vraagt of we broer en zus zijn

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek) op

Rooijakkers Over De Vloer is vanavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Presenator Art brengt in deze aflevering een bezoekje aan Suzan en Freek en aan televisiediva Catherine Keyl.

Bron: RTL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws