Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Exclusief! Monica Geuze en Kaj Gorgels onthullen tipje van de sluier over Temptation Island: Love or Leave

"Dit is een van de meest juicy edities.”

Temptation Monica en Kaj

Temptation Island: Love or Leave laat niet lang meer op zich wachten. De singles zijn onthuld, de koppels zijn bekendgemaakt en de uitzenddatum staat vast. Maar wat kunnen we nu écht verwachten van dit seizoen? Monica Geuze en Kaj Gorgels delen in gesprek met Grazia een aantal juicy details.

Temptation Island: Love or Leave

Het wordt een ander seizoen dan normaal. De koppels die meedoen aan Temptation Island: Love or Leave krijgen tijdens dit avontuur niet te maken met verleiders, maar met singles die de ware zoeken. De vraag wordt: vertrek je met je partner of met je nieuwe geliefde?

Volgens Kaj – die al eerder een seizoen van Temptation Island presenteerde – is de vibe tijdens dit seizoen heel anders. "Door corona is het programma niet opgenomen in Thailand, maar in het Italiaanse Puglia. Dat geeft een andere sfeer. Daarnaast is de insteek dit seizoen gewijzigd. Het is iets minder plat.”

Juicy editie

Ondanks dat er dit seizoen geen verleiders in het spel zijn, wordt het volgens Kaj alsnog een seizoen om van te smullen. "Ons opnameteam, dat bij alle seizoenen van Temptation betrokken was en echt wel wat gewend is, zei: ‘Dit is een van de meest juicy edities.’”

“Juist de nieuwe aanpak zorgt voor spanning, omdat de stelletjes elkaar vrijer laten om dingen uit te zoeken", vult Monica aan. “Als jij je partner van tevoren allemaal regels oplegt en zegt: ‘Je mag je niet laten verleiden’ of: ‘Je mag écht niet loeren naar de billen van die dame’, dan is dat een totaal ander uitgangspunt dan wanneer je zegt: ‘Ga maar kijken of het gras groener is aan de overkant'", laat Kaj weten.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november te zien op Videoland. We can't wait!

Het hele interview met Kaj en Monica lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf morgen in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Monica Geuze haalt hard uit naar klagende volger 
Showbizz
  • Grazia (Thalia Brandt)
  • RTL