doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

TikTok-video laat huizen van celebs zien (voor en na ze bekend werden)

Eloise verwijdert awkward TikTok-dansfilmpje van ouders

Veel kijkers zijn juist onder de indruk van de video.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Eloise van Oranje

Gravinfluencer Eloise van Oranje is het inmiddels wel gewend om haar dansmoves te laten zien aan haar tienduizenden volgers. Afgelopen weekend verschenen ook ouders prins Constantijn en prinses Laurentien al dansend voor de camera.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

TikTok-dansmoves

Het filmpje showt een dansende Eloise met in beeld te tekst 'Show the thing that made you famous'. Aangezien de gravin haar fame natuurlijk grotendeels heeft te danken aan haar familie, is het voor haar een goede reden om de camera eens op haar koninklijke ouders te richten.

Diepe zucht

Prins Constantijn en prinses Laurentien deinzen daar niet voor terug en laten hun danspassen zien aan Eloise’s publiek. Misschien dat ze het zelf achteraf een tikkeltje awkward vonden, want de video verdween al snel weer van TikTok. Wel gaat-ie nog rond op Twitter, en dat blijft ook bij de broer van de koning niet onopgemerkt. ‘Dochters en social media…zucht’, tweet Constantijn in reactie op de video.

Happy family

Eloise's vader is misschien niet zo blij met het feit dat zijn dansmoves nu het internet overgaan, veel Twitteraars vinden het juist heerlijk om te zien dat het er bij de royals zo lekker herkenbaar aan toegaat. "Zo leuk om te zien dat jullie gewoon een familie zijn met tienerkinderen die TikTok geweldig vinden", "Wees er maar trots op, geweldig dit", "Love it!", "Zo lief en vrolijk, made my day", is een greep uit de reacties.

Je bekijkt de TikTok-video van Eloise *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');