doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Trend du moment: geruite jassen

Anine Bing lanceert limited edition collectie met topmodel Helena Christensen

Geloof ons: je wil alle items uit deze collectie hebben.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Anine Bing

Bereid je portemonnee maar voor op flink wat aankopen, want fashiongoeroe Anine Bing lanceerde onlangs in samenwerking met het Deense supermodel en fotograaf Helena Christensen een gloednieuwe holiday collectie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Iconische jaren 90-stijl

Het stunning tweetal heeft meer in common dan je dacht. Zo groeiden Anine en Helena allebei op in Denemarken en vlogen ze al op jonge leeftijd de wereld over als model. Ook delen de twee hun liefde voor cultuur, rock 'n' roll muziek en mode. Genoeg redenen om hun krachten te bundelen en een heuse collectie op te zetten.

Helena staat tegenwoordig meer achter de camera dan ervoor, maar deze holiday collectie staat ze dit keer voor de camera. De collectie is geïnspireerd op de iconische jaren 90-stijl van Helena en is daarom gevuld met edgy en feestelijke items.

Capsule wardrobe

Ondanks dat het een holiday collectie is, zijn de items ontzettend draagbaar. Want deze tijdloze items draag je niet alleen dit winterseizoen, maar ook het seizoen erna én daarna.

De collectie bevat onder andere items als een zwarte jumpsuit, een spierwit – en fantastisch – tweedelig pak, een leren broek en een fabulous zwarte jurk met pailletten. Oftewel: genoeg items om de feestdagen nog gezelliger te maken. Je shopt de gloednieuwe ANINE BING x Helena Christensen collectie hier.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');