Monica Geuze over Robbert als vader: ‘Ik vind het zo knap’

"Ik had niet durven dromen dat iemand zo lief voor haar zou zijn."

In de nieuwste YouTube-video van Monica Geuze zien we de presentatrice samen met bff Danique Bossers een giga McDonald's bestelling naar binnen werken. De twee zijn inmiddels allebei moeder en kletsen ouderwets een half uur vol. Tijdens dit gesprek doet Monica een boekje open over de band tussen grote liefde Robbert en dochtertje Zara-Lizzy.

Q&A

Na een ritje door de McDrive besluiten Monica en Danique een aantal vragen van hun volgers te beantwoorden. Al gauw luidt de vraag: “Vinden jullie het spannend als de vader op jullie kind past. Zo ja, waarom?”

Naar eigen zeggen laat Danique haar kleine met een gerust hart achter bij zijn vader. Monica steekt zoals gewoonlijk de draak met zichzelf. “Nou, Zara-Lizzy's vader woont in Korea, dus hij past sowieso niet op”, begint Monica sarcastisch. Hiermee doelt Monica op Lars Veldwijk, haar ex-vriend en de vader van Zara-Lizzy, die momenteel vanwege zijn werk als voetballer in Korea woont.

Robbert als vader

Gelukkig is Monica dolgelukkig met haar grote liefde Robbert. Monica laat zelfs weten dat de band tussen dit tweetal helemaal goed zit. “Het is niet dat Zara-Lizzy veel met Robbert alleen is, maar het komt weleens voor. Hij is echt méga lief voor haar. Ik had niet durven dromen dat iemand zo lief voor haar zou zijn.”

Danique geeft aan dat zij het knap vindt van Robbert, aangezien het lastig kan zijn om plotseling een vaderrol op je te nemen. “Ik vind het ook echt heel knap”, voegt Monica er nog aan toe. “Vanochtend hoorden we Zara-Lizzy huilen en dan ging hij haar uit bed pakken, en dan hoor ik hem zó lief met haar praten.”

“Ik zou ze niet samen een weekend alleen laten, maar dat komt omdat hij haar niet vanaf het begin heeft meegemaakt”, gaat Monica verder. En natuurlijk moet de YouTuber afsluiten met een heerlijke sarcastische opmerking. “Als het moet zou ik ze de hele dag samen op pad kunnen sturen met een zak krentenbollen, en dan gaat ze niet dood, maar dat is niet wat je wil.”

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Monica Geuze)

Laatste nieuws