Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: Monica Geuze moest zwangerschap onder druk bekend maken

"Mijn zwangerschap kwam via media naar buiten, voordat mijn familie het wist."

Monica Geuze

Het leven van Monica Geuze gaat niet altijd over rozen. Onlangs lekte iemand privéfoto's van haar tweejarige dochtertje Zara-Lizzy. Maar dit was niet de eerste keer dat een bekende haar vertrouwen heeft beschaamd, vertelt ze in haar nieuwste vlog.

Privéfoto's

Monica deelt op Instagram, YouTube en zelfs in haar eigen Videoland-serie Like Monica geen beelden van haar dochtertje. Om vrienden en familie tóch van de meest schattige kiekjes te voorzien, koos de influencer ervoor om een privé-account op Instagram voor Zara-Lizzy aan te maken.

Dit account heeft slechts 39 volgers en wordt alleen gevolgd door 'vrienden' van de YouTuber. Echter, Monica kreeg op Instagram een privébericht waarin een volger laat weten dat iemand deze foto's heeft verspreid. In haar vlog vertelt de brunette dat de naam van het account waarmee dat gebeurde, was weggestreept. Hierdoor was het niet mogelijk om te achterhalen wie de foto's heeft gelekt.

Stress

"Ik schoot daarvan zwaar in de stress", vertelt Monica. "Aan de ene kant dacht ik: er zitten alleen maar vrienden en familieleden op dat account. Maar iemand van die mensen moet dat doorgestuurd hebben. Er gingen honderdduizend scenario's door mijn hoofd."

Ergens wil de influencer geloven dat het een foutje is geweest. Dat iemand niet wist dat ze Zara-Lizzy afgeschermd houdt van social media sinds haar eerste verjaardag. Toch denkt Monica dat iemand opzettelijk de privébeelden van haar little girl heeft gedeeld, omdat de naam van de verzender was weggestreept. "Dat gaf me een kutgevoel. Dan stuur je het dus door, maar dan wil je niet dat iemand erachter kan komen van wie het komt. Dan ben je verkeerd bezig."

Boosdoener

Wie er achter het verspreiden van de foto's zit, is nog niet duidelijk. "Ik krijg veel tips, maar zonder bewijs heb ik niets", vertelt Monica. "Ik heb enkele van mijn beste vrienden en familieleden in twijfel moeten trekken en dat vind ik echt kut."

Zwangerschap

Het is helaas niet de eerste keer dat Monica's vertrouwen is beschaamd, vertelt ze in de video. "Vertrouwen is en blijft altijd een lastig ding. Ik heb bijvoorbeeld ook gehad dat mijn zwangerschap via media naar buiten kwam, voordat mijn familie het wist", vertelt ze duidelijk geëmotioneerd. "Ik was in de veronderstelling dat ik het alleen heb verteld aan mensen die ik kan vertrouwen. Nu kwam het bij een redactie terecht die mij belde en zei: 'Als jij het niet bekendmaakt, dan doen wij het.'"

Bekijk de vlog van Monica hieronder:

Misschien ook voor jou:
Zien: zo gaat de beautylijn van Monica Geuze eruitzien
Showbizz
  • YouTube (Monica Geuze)
  • Brunopress