Zien: zó zag Love Islands Raphaella er met donker haar uit

Een donkere hairdo staat de Islander ook fantastisch!

Lees ook

We kennen Raphaella Deuringer met prachtig lange, (donker)blonde lokken. De Love Island-kandidaat ging twee jaar geleden echter met een heel andere coupe door het leven. Enne, het lijkt erop alsof ze haar lokken weer donker wil verven…

Throwback-foto

Raphaella plaatste een throwback-foto van zichzelf in haar Instagram Stories waarop te zien is dat ze donkerbruin haar heeft. “Effe een terugblik naar mijn donkere haar. Wat vinden jullie hiervan?”, schrijft ze in haar verhaal.

Het lijkt erop dat de student eventmanaging eraan denkt om haar lokken weer in de verf te zetten. Zo vraagt ze in een poll aan haar followers of ze haar haar opnieuw moet verven.

Hoewel donker haar Raphaella fantastisch staat, lijkt het erop dat de meeste volgers haar huidige haarkleur mooier vinden. Zo laat het merendeel van de stemmers weten dat ze haar lokken niet opnieuw moet verven.

Vriendschappen

Raphaella deed mee aan Love Island om de liefde van haar leven te ontmoetten. Helaas wist ze het hart van Mattheüs niet te veroveren en ging ze heartbroken naar huis.

Hoewel ze de ware jakob niet wist te vinden, vond ze wel een paar nieuwe besties. Zo bouwde ze onder meer met Imen een hechte vriendschap op. “Imen is mijn beste vriendinnetje daar (in de villa, red). Ik gun haar alles”, vertelde ze al eens in een interview aan Grazia.

Niet zo gek dat Imen dan ook alleen maar goede woorden over heeft voor Raphaella: “Raffie is echt een top meid. Ze heeft het hart op de juiste plek zitten. Op Raffie kan je echt bouwen.” De twee kunnen dan ook altijd bij elkaar terecht om over hun gevoelens te praten. “Ze luistert en kijkt écht naar je. Ze heeft zoveel empathie. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor onze vriendschap”, deelt Imen. Goals!

View this post on Instagram

💇🏽‍♀️

A post shared by RAPHIE LOVE ISLAND 2020 🌴 (@raphaelladeuringer) on

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook