Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Raphaella reageert op gemene voice-over in Love Island

"Dat was echt pijnlijk voor mij", laat de Islander weten.

Raphaella

Raphaella heeft tijdens haar verblijf in de Love Island-villa flink wat tranen gelaten. De Islander werd hierom door voice-over Sander Lantinga weleens 'huilmeisje' genoemd. "Dat was echt pijnlijk voor mij", reageert Raphaella.

Steek onder water

De voice-over van Love Island is sarcastisch, maar zou onpartijdig moeten zijn. Toch werd er hier en daar een flinke steek onder water gegeven, zo werd Raphaella – na haar zoveelste emotionele moment – een 'huilmeisje' genoemd. In een bericht op Facebook reageert de Islander hierop.

"Er moet me even iets van het hart, ik heb zowel al jullie positieve als negatieve reacties hier gelezen", begint ze. "Jullie zullen je ook wel afvragen waarom ik soms weende en me slecht voelde. Sorry, maar huilmeisje was echt pijnlijk voor mij, aangezien ik jarenlang heb gestruggeld om mijn gevoelens te uiten."

Verleden

De Islander legt vervolgens uit dat ze niet jaloers was op de andere vrouwen die achter Mattheüs aangingen, maar dat ze het lastig vindt om iemand te vertrouwen. "Er is veel te vertellen waarom ik het moeilijk vind om iemand te vertrouwen", legt Raphaella uit. Naar eigen zeggen is de Islander in het verleden drie jaar lang bedrogen en voorgelogen.

Ook begint Raphaella over de dag waarop Mattheüs naar Casa Amor vertrok. Op die dag had het koppel een discussie die zij nog niet uitgepraat hadden.

"We zijn uit elkaar gehaald door het productieteam en hebben het niet kunnen uitpraten. Met grote gevolgen dus. Ik zeg niet dat hij anders niet met Jaimy was binnengewandeld, maar toch. He still deserves the world."

Misschien ook voor jou:
Wow: Love Islands Eilish onherkenbaar op oude foto
Showbizz
  • Facebook
  • RTL