Wait, what?! Temptations Fabrizio en vriendin Lotte zijn uit elkaar

De relatie van het Temptations-koppel is helaas stukgelopen.

Fabrizio Tzinaridis en Lotte Vanlingen leken een steady relatie te hebben, maar plotseling is het koppel niet meer samen. Aan LoveReality vertelt Fabrizio over de breuk tussen het tweetal.

Samenwonen

Het koppel was al een flinke tijd bij elkaar en woonde ook samen. Onlangs liet Fabrizio zelfs weten dat hij en Lotte al toe waren aan kinderen. “Dat is toch de bedoeling van een serieuze relatie? Lotte en ik zijn allebei ambitieus. Van mij mag het nu al gebeuren”, vertelde Fabrizio destijds aan Story.

Helaas heeft de relatie tussen het koppel inmiddels een hele andere wending gekregen. De twee zijn niet meer samen. “Lotte en ik zijn inderdaad uit elkaar”, legt Fabrizio uit LoveReality. Ook volgt het tweetal elkaar niet meer op Instagram en zijn alle verliefde kiekjes verdwenen.

Rust

“Veel willen we er niet over kwijt en we vragen dan ook aan iedereen onze privacy te respecteren”, licht Fabrizio toe. Al gauw wil hij duidelijk maken dat de twee niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan.

“Om wilde insinuaties en verhalen te voorkomen kunnen we wel kwijt dat er geen overspel of bedrog in het spel is. Als we het beide een plek hebben kunnen geven, kunnen we hier in de toekomst misschien meer over kwijt. Voorlopig willen we allebei het liefst wat rust.” Sterkte, Fabrizio en Lotte!

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws