Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Joan over vrije dag in Love Island: ‘We werden van de jongens gescheiden’

Joan vertelt wat zij en de andere Islanders op hun vrije dag deden.

Joan

De Love Island-kandidaten zaten wekenlang samen in een villa. Wat je als kijker thuis niet ziet, is dat de Islanders ook een dag vrij hebben. Aan Grazia vertelt Joan hoe die dagen gingen.

Vrije dag

“Op vrije dagen gingen we vaak met z’n allen naar het strand. De jongens en meiden werden alleen wel van elkaar gescheiden”, deelt Joan.

“Er waren geen camera’s bij ons, maar er ging wel altijd iemand van de productie met ons mee. We mochten het niet over Love Island hebben. We hadden het daar dan ook nooit samen over de jongens. Het kon natuurlijk niet zo zijn dat er een ruzie ontstond en dat dat dan door niemand was gevolgd. We praatten dan ook meestal over koetjes en kalfjes.”

Joan vervolgt dat zo’n vrije dag altijd heel welkom was voor de Islanders, en dat ze toch wel bij was dat ze het op die dag nooit over Love Island hadden. “De productie wilde dat we echt gingen ontspannen. Iedereen had zoveel emoties en liep met zoveel gevoelens rond. Je hebt het daar dan continu over in de villa. Daar raak je echt van uitgeput. Zo’n vrije dag was echt nodig om even op te laden.”

Camera's

In de villa zelf hing in elke ruimte wel een camera, zo ook in de badkamer. Gelukkig had Joan daar niet zoveel moeite mee.

“Het was wel heel gek. Normaal heb je privacy, dat was nu ver te zoeken. Maar ik had er niet zoveel moeite mee. Ik schaam me niet snel voor dingen. Je moet toch douchen en je gaat niet al die weken in je bikini douchen. En je moet ook gewoon die grote boodschap doen. Dat ga je ook niet inhouden, omdat er camera’s hangen. Anders loop je met zo’n opgeblazen buik daar rond. Dat wil je ook niet hebben.”

Misschien ook voor jou:
Love Islands Remco over Imen: 'Ze wist dondersgoed hoe het zat'