Love Islands Lotte openhartig over relatiebreuk: ‘Hij heeft deze keuze gemaakt’

Lotte van Leeuwen vertelt in een emotionele vlog dat zij en Rick Tania uit elkaar zijn.

Lees ook

Lotte van Leeuwen deelt meestal leuk nieuws op haar YouTube-kanaal. Helaas vertelt de Love Island-ster in haar nieuwste video openhartig over iets verdrietigs. Lotte doet tot haar grote verdriet uit de doeken dat zij en Rick Tania uit elkaar zijn.

Relatiebreuk

“Ik zag er heel erg tegenop om deze video op te nemen”, vertelt Lotte in haar video. “Ik val maar gelijk met de deur in huis: Rick en ik zijn uit elkaar. We hebben een punt achter onze relatie gezet.”

Lotte koos ervoor om dit nieuws niet meteen met de buitenwereld te delen. “Ik was best wel in shock en ik had ergens gehoopt dat het nog goed zou komen, maar dat is helaas niet gebeurd. Hij heeft echt deze keuze gemaakt. Wat mij betreft waren we nog doorgegaan samen als stel.”

De ware

De breuk gaat Lotte dan ook niet in de koude kleren zitten. “Hij was echt de ware voor mij. Zo voelde ik dat, maar hij had dat niet bij mij. Dat extra gevoel dat hij zocht in een relatie miste hij bij mij.” Toch wilde Lotte alles op alles zetten om te werken aan hun relatie. “Ik heb aangegeven alles te willen veranderen voor hem, maar hij zei dat dat waarschijnlijk niet zou werken.”

“Ik heb het er echt heel zwaar mee. Dit is de eerste keer dat ik door een breuk ga en ik dit gevoel heb. Ik word er verdrietig van als ik erover praat”, vertelt Lotte emotioneel.

Kinderwens

Dat Rick hun relatie beëindigde kwam extra hard bij Lotte aan, omdat de twee onlangs samen een huis hadden gekocht. De Islander wilde hier dolgraag een toekomst met haar vriend opbouwen. “Ik vind het een zware k*t situatie. We zijn hier gaan wonen met het idee dat we een familie zouden stichten. Als het aan mij lag, was ik over een jaar al zwanger geweest. Daar hebben we het heel vaak over gehad. Dat was ook ons plan, maar dingen veranderen.”

Rick was de jeugdliefde van Lotte. De twee kregen opnieuw een relatie, nadat Lotte terugkeerde in Nederland na haar Love Island-avontuur. De influencer geeft aan dat er geen kwaad bloed is tussen de twee en dat Rick in hun huis blijft wonen. Lotte gaat op zoek naar een nieuwe woning.

https://youtube.com/watch?v=lcVh6CpFnIg

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook