Love Islands Marit over Giuliano: ‘Hij heeft mij nooit meer een appje gestuurd’

De Islander laat weten dat Giuliano nooit meer op haar berichtjes heeft gereageerd.

Lees ook

Tijdens Casa Amor sprong er tussen Giuliano en Marit een kleine vonk over. De twee voelden duidelijk een klik, maar toch koos Giuliano voor Feline. In haar nieuwste YouTube-video vertelt Marit echter een sappig detail over de Italian Stallion.

Relatie met Giuliano

Marit beantwoordt in haar YouTube-video een hoop prangende vragen van haar volgers. De fling tussen Giuliano en Feline is inmiddels over, dus volgers zijn benieuwd of Marit nu een relatie heeft met de Italian Stallion.

“Of ik nu een relatie heb met Giuliano? Nee, ik heb geen relatie met Giuliano. Sterker nog, ik heb niet eens contact met hem”, begint de Islander.

Geen reactie

Al gauw gaat ze verder. Zo laat ze verontwaardigd weten dat Giuliano nooit op haar berichtjes heeft gereageerd. “Ik heb hem wel geappt. Zo van: 'Goh, als je terugkomt naar Nederland en er is wederzijdse interesse om de klik verder uit te werken, dan sta ik daarvoor open', maar hij heeft mij nooit meer een appje of een DM gestuurd.”

Of de Islander hopeloos gaat wachten tot ze een reactie krijgt? Absoluut niet. “Dus, dat is duidelijke taal voor mij”, voegt Marit er nog aan toe. Hmm…

Beeld: RTL | Video: YouTube (Marit Beets)

Laatste nieuws

Zie ook