Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Remco en Floor geven 'relatie-update'

Vanuit Portugal geven de twee een update over hun mogelijke relatie.

Floor Remco

Voor even leek het erop dat we wisten aan wie Love Islands Remco Diepenhorst zijn hart verloren had. Na een gezellige post op Instagram Stories leek Floor Masselink de nieuwe liefde van de Islander te zijn. Echter, in een YouTube-video legt Remco uit dat dit absoluut niet waar is.

Onjuist

Terwijl Remco geniet van zijn surfvakantie in Portugal, geeft hij zijn volgers op Instagram kleine hints over zijn nieuwe liefde. Via zijn Instagram Stories maakte de surfdude al bekend dat hij met het veelbesproken meisje op vakantie is. Vervolgens verscheen er op het Instagram-account van oud Love Island-deelnemer Floor een video waarin niemand minder dan Remco in werd getagd.

Veel volgers dachten dat de twee samen op vakantie zouden zijn, maar niets is minder waar. De twee kwamen elkaar tegen in Portugal en besloten als vrienden een hapje te gaan eten in een restaurant.

YouTube-video

In een YouTube-video op het kanaal van Remco zien we een video vanuit Portugal. Hij loopt arm in arm met een meisje – die we alleen van de achterkant zien – en komt vervolgens Floor tegen.

"Nou jongens, ik ben ook in Portugal", begint Floor. "Wij kwamen elkaar tegen en zijn uiteten geweest. We hebben echt een superleuke avond gehad." Al gauw gaat Remco verder: "Verschillende nieuwspagina's schrijven vervolgens dat Floor mijn liefde is."

"Ben ik dat?", grapt Floor. "Nee, natuurlijk ben ik dat niet." Al gauw geeft Remco aan dat de geruchten rondom Floor absoluut niet kloppen. "Je moet niet alles geloven wat er op social media gezegd wordt." Aha!

Misschien ook voor jou:
Is deze oud Love Island-deelnemer de nieuwe liefde van Remco?
Showbizz
  • YouTube
  • YouTube (Remco Diepenhorst)