doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wait what?! NikkieTutorials zou eigenlijk SanneTutorials heten

Win: 2x NikkieTutorials x BEAUTY BAY Pressed Pigment Palette t.w.v. €30

We hebben een gloednieuwe Insta-giveaway voor je klaar staan.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
NikkieTutorials x BEAUTY BAY

Het is je vast niet ontgaan dat Nikkie de Jager – aka NikkieTutorials – onlangs haar eigen oogschaduw palette lanceerde. De beautyqueen deed dit in samenwerking met BEAUTY BAY. En guess what? Wij mogen 2x een NikkieTutorials x BEAUTY BAY Pressed Pigment Palette weggeven.

NikkieTutorials x BEAUTY BAY

Het oogschaduwpalette van Nikkie X Beauty Bay is er duidelijk een voor in de boeken. Fans zijn razend enthousiast over de kleuren en – hoe kan het ook anders – alle shades zijn super gepigmenteerd.

Het oogschaduwpalette heeft een half roze en half zwarte verpakking. Deze illustratie moet volgens Nikkie haar crazy world voorstellen. Aan de roze kant vind je de bright side die vooral bestaat uit felle en vrolijke kleuren. De zwarte kant van het oogschaduwpalette bestaat uit de dark side en bestaat uit donkere en duistere kleuren. Het oogschaduwpalette bevat in totaal 20 kleuren en 2 spiegels, waarvan er één vergroot is. Love it.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten tot je dit heerlijke palette in gebruik kunt nemen? Dan hebben wij goed nieuws. Je maakt namelijk kans om dit palette te winnen. Volg de instructies in onderstaande Insta-post en that's all.

Op maandag 9 november kiezen wij de drie gelukkige winnaars. Good luck!