Love Islands Mattheüs over niet uitgezonden beelden Casa Amor

De vonk tussen Mattheüs en Jaimy sloeg dan ook veel eerder over dan de kijkers dachten.

Lees ook

In de zonovergoten villa in Casa Amor hingen een stuk minder camera's dan in de 'gewone' Love Island-villa. Er zijn dan ook volgens Islander Mattheüs een hoop dingen niet uitgezonden…

Niet vastgelegd

Tijdens Mattheüs zijn bezoek op Casa Amor, kwam er een oude bekende langs. Niemand minder dan Fabiënne maakte opnieuw haar intrede in het Love Island-avontuur. Echter, in een YouTube-video van Lotte van Leeuwen (oud Love Island-deelneemster) maakt Mattheüs bekend dat er tijdens Casa Amor een hoop dingen niet zijn vastgelegd.

Volgens de Islander werd in Casa Amor Fabiënne richting Mattheüs geduwd, en werd Jaimy aan Remco gekoppeld. Zo wilden Mattheüs en Jaimy de eerste nacht al samen slapen, maar mocht dit niet van het productieteam.

Samen slapen

“De eerste en de tweede nacht wilden wij met elkaar slapen, maar dat mocht niet”, begint hij. “Wat ook grappig is – en wat jullie niet hebben gezien – is dat ik na de tweede nacht met Fabiënne wakker word, maar dat klopt helemaal niet. Ik had die nacht al met Jaimy geslapen.”

De Islander vertelt lachend dat dit een rare situatie was. “We moesten 's ochtends gewoon weer terug gaan liggen op onze eigen plek. Dat was wel heel raar eigenlijk.”

Weinig camera’s

Volgens Mattheüs werd er op Casa Amor een stuk minder gefilmd dan in de andere villa. In de Love Island-villa hingen overal camera's. Dit was op Casa Amor wel anders volgens Mattheüs: “Daar waren gewoon cameramensen, dus het is moeilijk om alles op beeld te krijgen.”

Veel kijkers vonden dat Jaimy en Mattheüs elkaar wel erg snel de liefde verklaarden. “Het verhaal over hoe Jaimy en ik elkaar hebben leren kennen, is hierdoor weggeglipt”, legt hij uit. “Dus hierom snap ik de heisa wel. Er is gewoon veel meer gebeurd dan de kijkers thuis hebben gezien.”

Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook