doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zó zag Love Islands Mattheüs er vroeger uit

Love Islands Jaimy openhartig over Mattheüs weer zien na thuisquarantaine

De Islanders moesten na hun Love Island-avontuur tien dagen in thuisquarantaine.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jaimy

De thuisquarantaine zit er voor de Islanders op en dat betekent dat alle stelletjes elkaar weer mogen opzoeken. Jaimy vertelt in een Q&A op haar Instagram Stories hoe het was om liefje Mattheüs na tien dagen weer te zien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Code oranje

Door het coronavirus geldt in veel landen een code oranje, zo ook op het Spaanse Gran Canaria. En dat was nou net het eiland waar Love Island zich afspeelde. De net thuisgekomen Islanders moesten daarom tien dagen in thuisquarantaine.

Gelukkig zit die tijd er nu op en kunnen alle Love Island-stellen elkaar weer opzoeken. Zo ook love birds Mattheüs en Jaimy. De verliefde Islanders waren dolgelukkig om elkaar weer te zien, maar toch was het ook een beetje eng.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

“Het was spannend om Mattheüs weer te zien”, deelt Jaimy in haar Instagram Stories. “We hebben intens in de perfecte bubbel geleefd. Nu gaan we elkaar ontdekken in het echte leven.”

Toekomst

Jaimy vervolgt dat ze erg benieuwd is naar hun toekomst samen. “Op dit moment kan ik alleen maar zeggen dat het verliefde gevoel meer en meer wordt. Ik kan niet wachten op alles wat we samen willen meemaken en ontdekken.”

Jaimy doet ook meteen uit de doeken wat haar mooiste off screen Love Island-moment was. “In Casa Amor lag ik ’s nachts met Mattheüs onder een deken in een hangmat om samen naar de sterren te kijken. We konden uren praten en van elkaar genieten. Dit moment is om nooit te vergeten en het was zo romantisch!”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');