doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Deze films en series verschijnen in november op Netflix

Alles wat we tot nu toe weten over After We Fell

Wij kunnen niet wachten om te zien hoe het verder gaat tussen Tessa en Hardin.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
After

Goed nieuws voor liefhebbers van de After-films. Het tweede deel, After We Collided, hebben we nog maar net in de bios gezien, maar het derde deel is al on its way! Wat ligt er nu op de loer voor Tessa en Hardin en hun knipperlichtrelatie?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

After We Fell

De After-sterren zijn momenteel aan het filmen voor de derde film, After We Fell, én voor de vierde film in de reeks. Yes, ook After Ever Happy is in de maak! Dat maakten de sterren van de films, Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin bekend op hun Instagram. Net als de eerste twee films zullen After We Fell en After Ever Happy gebaseerd zijn op de gelijknamige boeken van Anna Todd.

Verhaal

Helaas moeten we nog even wachten op een trailer, aangezien de derde film nog in de maak is. Afgaande op de boeken, staat ons flink wat drama te wachten. "Net wanneer Tessa de grootste beslissing van haar leven heeft gemaakt, verandert alles. Onthullingen over haar en Hardins familie doen hun twijfelen over alles en maakt hun toekomst samen erg onzeker", luidt de samenvatting van het boek.

"Niets is wat ze dacht dat het was. Niet haar vrienden. Niet haar familie. De enige persoon die ze kan vertrouwen, Hardin, is furious wanneer hij achter haar grote geheim komt. In plaats van er begripvol op te reageren, besluit hij wraak te nemen..." We are excited!

Cast

Een film filmen tijdens een pandemie klinkt als een lastig klusje. En dat is het ook. De vorige films werden in Amerika gefilmd, maar de movie stars moeten nu een stukje verder vliegen. De derde en de vierde film worden namelijk gefilmd in Bulgarije, waar het aantal coronabesmettingen low is. Helaas betekent dit wel dat we sommige personages moeten missen. Voor sommige acteurs was het namelijk niet mogelijk om de films back to back op te nemen.

De OG-castleden zijn echter in goede handen. Chance Perdomo van Chilling Adventures of Sabrina zal de rol van Landon op zich nemen en Christian Vance zal gespeeld worden door True Blood's Steve Moyer. Arielle Kebbel, bekend van The Vampire Diaries en Fifty Shades Freed zal de rol van Kimberly op zich nemen.

Wanneer?

Wanneer de movie uitkomt, is nog maar de vraag. Het tweede deel in de After-reeks liep vertraging op door de coronacrisis, waardoor fans meer dan een jaar moesten wachten op het vervolg. Hoe dat zal zijn voor de derde film? Time will tell... Tot die tijd slaan wij de After-boeken nog maar eens open.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');