Fans steken Fred van Leer hart onder de riem met #teamFred

De stylist en presentator werd zondagmiddag opgenomen in het ziekenhuis.

Lees ook

Fred van Leer is zondagmiddag opgenomen in het ziekenhuis. Met #teamFred laten fans massaal weten dat ze aan hem denken.

#teamFred

“Lieve Fred, we staan allemaal achter je, hou je haaks”, “Sterkte lieve man”, “Weet dat je niet alleen staat!”, “Ik weet niet wat er is gebeurd maar hoop dat je er bovenop komt en alle steun en liefde krijgt die je nodig hebt.”

Het zijn enkele voorbeelden van de berichten die op social media gedeeld worden met #teamFred. Fans laten massaal van zich horen nu de presentator en stylist door een heftige periode gaat en overspoelen Twitter met de hashtag.

Ziekenhuisopname

Zondagmiddag is Fred van Leer opgenomen in het ziekenhuis. De precieze reden daarvoor is niet bekend. “Fred is naar het ziekenhuis gebracht ter observatie. Hij is daar in goede handen. Er zullen geen verdere mededelingen gedaan worden”, liet het management van Fred dit weekend weten aan RTL. Een paar dagen eerder was de stylist nog in het nieuws vanwege een uitgelekt seksfilmpje dat rondging op het internet.

‘Lieve berichten’

Nadat de video aan het licht kwam, werd Fred al overladen met lieve berichten van zijn volgers. Op Instagram bedankte hij iedereen die hem een steuntje in de rug had gegeven en kondigde hij aan een tijdje offline te gaan: “Ik heb tijd nodig het te verwerken, daarom ben ik de komende tijd offline. Ik word omringd door lieve mensen die goed voor mij zorgen.”

Nu steken volgers Fred opnieuw een hart onder de riem. #teamFred was zondagavond trending op Twitter en de stroom aan lieve woorden lijkt nog lang niet op te houden. “We denken aan je en sturen positive vibes.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Arjo Frank

Laatste nieuws

Zie ook