Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Rens Kroes is bevallen van een dochtertje!

“Nog nooit heb ik zo hard moeten werken in mijn leven.” 

Babynieuws: Rens Kroes is bevallen van een dochtertje!

Rens Kroes is bevallen van haar eerste kindje. Op 23 oktober mochten zij en haar grote liefde Sid hun eerste kindje verwelkomen. Ook voor de foody en haar vriend was het nog een verrassing of ze een zoon of dochter zouden krijgen.

Maya Jade

Het prachtige babynieuws maakte Rens Kroes vandaag bekend op Instagram. “In de nacht op 23 oktober is ons grote wondertje Maya Jade op aarde geland. Ze is thuis in een mooie, verwarmende omgeving geboren met de mooiste en de meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen”, schrijft de nieuwbakken mommy.

Bevalling

Op Instagram vertelt de foodblogger eerlijk dat de bevalling zwaar was: “Nog nooit heb ik zo hard moeten werken in mijn leven, maar de liefde voor ons kind overstijgt alles (ook het herstel, wat pittig is en waar niet veel over wordt gesproken).”

Toch geniet Rens al met volle teugen van het moederschap. “Ik ga heerlijk genieten de aankomende tijd en zal mij goed laten verzorgen met powerfood, warmte en liefde zodat ik over een paar maandjes weer goed ben hersteld. En ja, ik post af en toe een fotootje hoor!”

Showbizz
  • BrunoPress