doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Islands Feline in tranen: ‘Het is heel eng om aan iemand te vertellen’

Love Islands Feline doet boekje open over de liefde

De Islander vertelt over haar plannen voor de toekomst.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Feline

Even leek het erop dat Love Islands Feline haar liefde had gevonden. Toch bleken Giuliano en Feline geen match made in heaven. Of de Islander inmiddels weer openstaat voor een nieuwe relatie? "Ik denk dat iedereen altijd wel openstaat voor de liefde."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Veel geleerd

Aan Grazia vertelt Feline openhartig over haar tijd in de villa. Ze kwam als bombshell binnen en veroverde al gauw het hart van Italian Stallion Giuliano. De twee hadden een geweldige tijd, maar een relatie zat er niet in. Desondanks heeft Feline naar eigen zeggen wel enorm veel over zichzelf geleerd.

“Ik moet zeggen, tijdens Love Island heb ik veel geleerd over mezelf. Je bent dag en nacht in hetzelfde huis, met dezelfde mensen. Je moet daar echt met mensen je gevoel delen. Hierdoor heb ik geleerd dat ik me meer moet openstellen en dingen bespreekbaar moet maken."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Toekomst

Of ze inmiddels openstaat voor een nieuwe liefde? Daar is de Islander heel duidelijk over. "Ik denk dat iedereen altijd wel openstaat voor de liefde. Het komt vanzelf op je pad.”

Aan mannelijke aandacht zal het niet liggen. De stunning Islander heeft waarschijnlijk een ontplofte DM-inbox vol liefdesaanzoeken. “Die berichten zijn er zeker, maar eerlijk gezegd ben ik daar niet mee bezig. Ik ben klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven, maar dat heeft niet alleen maar met de liefde te maken.”

Eigen platform

De Islander is naar eigen zeggen druk met haar eigen leven. Zo vertelt ze openhartig over haar eigen platform, Life of Fel, dat draait om diabetes type 1. "Ik wil laten zien dat je altijd het maximale uit het leven moet halen. Wat je belemmeringen ook mogen zijn. Voor mij is dat diabetes, maar dat kan natuurlijk van alles zijn. Je kunt van buiten stralen en er goed uitzien, maar ondertussen keihard moet knokken om te overleven.”

En behalve vloggen en werken aan haar eigen platform heeft de Islander ook groot nieuws. "Ik heb een boek geschreven dat bijna af is." To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');