doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Islands Remco over 'vriendin' in Nederland: 'Ze vond het niet leuk om te zien'

Love Islands Remco op vakantie met 'vriendin' uit Nederland

De Islander en zijn vrouwelijke metgezel gaan surfen in Zuid-Portugal.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Remco

Het is geen makkelijke tijd geweest voor Remco. Vlak voor de finale bleek dat hij al een liefje in Nederland had en werd hij naar huis gebonjourd. Kijkers thuis waren not amused door de actie van de Islander. Na alle kritiek besluit hij, met een 'vriendin', naar Portugal te vertrekken om te gaan surfen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Anonieme dame

Op Instagram plaatst Remco een echte surfers foto inclusief beachy haar, een surfboard en ontbloot bovenlijf. Hij laat weten dat hij onderweg is naar Zuid-Portugal. Op de weg daarnaartoe willen hij én zijn vrouwelijke metgezel zoveel mogelijk golven meepikken.

Wie deze vrouwelijke metgezel is, houdt Remco nog goed geheim. Toch zou het ons verbazen als het niet gaat om zijn liefje in Nederland. Op zijn stories beantwoordt ze enkele vragen. Zo laat ze weten zijn avontuurlijkheid het leukste aan de Utrechter te vinden. Dat klinkt toch als iemand die in love is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Imen

Op Love Island was Remco gekoppeld aan Imen. Zij was stapelverliefd op hem. Het kwam dan ook als een keiharde klap toen duidelijk werd dat hij al verliefd was op een ander. Toch blijkt nu dat ze dit al wist vóórdat de andere Islanders het verrassende nieuws te horen kregen.

“Hij heeft het verhaal aan mij verteld op een vrije dag”, vertelt Imen in een gesprek met YouTuber Nick Eshuis. “We hadden één keer per week een vrije dag, waarop de mannen en vrouwen van elkaar gescheiden werden.” Volgens de Islander is dit een dag waarop de camera’s niet draaien. Imen vertelt dat Remco zijn verhaal vertelde, vlak voordat ze met de meiden naar het strand vertrok. Aha! Wat hij toen precies vertelde, lees je hier.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');