Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze BN’er doet mee aan de nieuwe vip-editie van First Dates

Vrijgezelle BN’ers kunnen weer een poging wagen in het First Dates-restaurant.

First Dates Sergio en Victor

Binnenkort kunnen we weer meekijken met de awkward of juist romantische eerste afspraakjes van BN’ers in de vip-versie van First Dates. Déze beroemde brunette krijgen we in ieder geval te zien in het vrijgezellenrestaurant. Zou ze daar de liefde vinden?

Eerdere vip-editie

Of het nu gaat om een bekende Nederlander, je beste vriendin of een totale vreemde: we zijn altijd nieuwsgierig naar andermans eerste date. Eerder dit jaar mochten we meegenieten (of cringen) met de afspraakjes van Giel Beelen, Maik de Boer, Sipke Jan Bousema, Mariska van Kolck en Yvonne Coldeweijer.

Eerste deelnemer

Fashion-ondernemer, influencer en 'modemeisje' uit de realitydocu Modemeisjes met een missie Maria Tailor is een van de singles die aanschuift bij de volgende editie van First Dates. Dat maakte ze onlangs bekend in haar Instagram Stories.

“First Dates Vips! Ik vind dit programma zo mooi gemaakt. Tijdens de opnames heb ik ook de hele crew ondervraagd. Waar halen jullie die matches vandaan? Hoe kunnen jullie altijd twee dezelfde types vinden?”

Maria is er duidelijk volop voor gegaan, maar een tipje van de sluier oplichten kan nog niet: “Ik was ook heel erg nieuwsgierig naar de match die ze voor mij gevonden hadden, maar daar kan ik natuurlijk nog niets over vertellen.” Only time will tell…

Andere BN'ers

Maria Tailor laten weten dat ze zeker niet het enige bekende gezicht is dat voor de camera's op zoek gaat naar de liefde: “Terwijl ik daar was waren er ook nog andere BN’ers en hun dates gaande en ik heb zo genoten van de matches die er waren en hoe oprecht iedereen in de dates stapte. I mean in the end, everybody wants somebody to love.”

Wie we nog meer in het First Dates-restaurant terug gaan zien? Dat weten we nog niet. Wel hebben ontwerper Judith Osborn en auteur Saskia Noort het programma aan zich voorbij laten gaan. We houden de socials van onze favoriete vrijgezelle BN’ers in de gaten!

Misschien ook voor jou:
Huh: Jaimy datete vlak voor Love Island nog met deze Islander
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BNN VARA, Annemieke van der Togt