Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Romana binnenkort te zien in dít programma

Wij kunnen niet wachten!

Romana B&B Vol Liefde

Heel leuk nieuws voor Romana! Ze is binnenkort namelijk weer even op de buis te zien én bij Videoland. Na B&B Vol Liefde gooit ze het over een heel andere boeg en zoekt Romana de spanning op in het nieuwe seizoen van De Verraders: Videoland-editie.

De Verraders: Videoland-editie

Wat hebben we toch genoten van Romana in B&B Vol Liefde. Wij kunnen dan ook niet wachten om de blondine in een extra seizoen van De Verraders: Videoland-editie te zien.

Samen met elf andere deelnemers neemt ze haar intrede in het landgoed Havixhorst. Romana gaat het psychologische avontuur aan met: Ellen Hoog, Bettina Holwerda, Shelly Sterk, Jay Francis aka Tisjeboyjay, Envy Peru, Henk Grol, Iliass Ojja, Amara Onwuka, Britt Scholte, Tim Senders en Thijs Zeeman. Wij hebben er zin in!

Eerste beelden

Dit keer is De Verraders dus alleen bij Videoland te zien. Dit seizoen gaat zondagavond 5 december van start met een dubbele aflevering. Daarnaast zal de eerste aflevering op zondag 5 december eenmalig te zien zijn bij RTL 4 om 21.30 uur.

RTL meldt dat het tweede seizoen van De Verraders in 2022 weer in zijn geheel bij RTL 4 te bekijken is. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van De Verraders: Videoland-editie. Is het al bijna 5 december?

Misschien ook voor jou:
B&B Vol liefde-Bert verklapt hoe het nu tussen hem en Romana zit
Showbizz
  • B&B Vol Liefde, Videoland (Jasper Suyk)