Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: deze spectaculaire outfits droegen BN'ers tijdens Halloween

Onder andere Bridget Maasland en Monique Westenberg schitterden in de mooiste outfits.

Bridget

Afgelopen weekend vierde heel ons land Halloween en daar horen uiteraard griezelige outfits bij. Op Instagram deelden verschillende bekende Nederlanders hun kostuums. Wij zetten de mooiste voor je op een rijtje.

Lil Kleine en Jaimie Vaes

Niemand minder dan Lil Kleine en Jaimie Vaes plaatsten dit weekend al een gezellig en vooral spooky kiekje op Instagram. De twee vierden duidelijk samen Halloween. Enne, het lijkt er dus op dat het weer helemaal koek en ei is tussen de twee.

Bridget Maasland

Bridget Maasland en haar zoontje hebben flink uitgepakt met hun Halloween-looks. Op Instagram deelt de presentatrice het resultaat van haar spooky make-up look.

Monique Westenberg

Ook Monique Westenberg heeft dit weekend Halloween gevierd. De beauty heeft flink uitgepakt met haar looks een deelt een foto van haar en haar vriendinnen op the gram.

Tim Hofman

Tim Hofman besloot dit weekend om als Casper het Griezelspookje verkleed te gaan. "Gisteravond nul keer herkend. ook niet door m'n vrienden. Ontzettend eenzame avond eigenlijk", grapt hij bij een foto van hem in een spoken-kostuum.

Donny Roelvink

Ook Donny Roelvink had dit afgelopen weekend een themafeestje. Samen met zijn vrienden showt hij z'n creepy kostuum.

Noor de Groot

Influencer Noor de Groot aka queenofjetlags koos dit jaar voor een sweet kostuum. Samen met nog een paar Instagram creators schitterde ze op haar Instagram.

Patrick Kluivert

Oud-voetballer Patrick Kluivert heeft zijn kids omgetoverd tot creepy clowns. Brr, wij krijgen de kriebels bij deze looks!

Rapper Boef

Rapper Boef spant de kroon met een hele enge look. De rapper ziet eruit alsof hij regelrecht uit een horrorfilm komt!

Dionne Slagter

Youtube-ster Onnedi, ofwel Dionne Slagter, was dit weekend verkleed als de enge pop Chucky. Waaaah!

Bram Krikke

Bram Krikke dreef op hilarische manier de spot met kickbokser Rico Verhoeven, die vorige week behoorlijk gehavend uit de ring kwam na zijn gevecht met Jamal Ben Saddik.

Giel Beelen

Radio-dj Giel Beelen verscheen op met een prachtlook op Instagram. "Zag ik er vroeger echt enger uit?", grapt hij erbij. Ha!

Duncan Laurence

Duncan Laurence was verkleed als een soort van enge Dracula. "Happy Halloweekend!", schrijft hij bij het kiekje.

Showbizz
  • Story
  • Instagram, Brunopress