Gerucht: Is dit de nieuwe vriend van Kylie Jenner?

Kylie Jenner geeft dochter Stormi bizar cadeau

Kylie Jenner pakt gigantisch uit voor haar dochter.
Kylie Jenner geeft dochter Stormi bizar cadeau

Kylie Jenner heeft dochtertje Stormi voor haar tweede verjaardag een wel heel expensive cadeau gegeven, namelijk: een paard. En dat is niet het enige bijzondere aan het cadeau.

Paard

Kylie heeft voor het paard maar liefst 200.000 euro neergelegd, en daar zijn de vervoerskosten dan nog niet eens bij opgeteld, want die waren zo'n 10.000 euro. Daarbij komt dat het dier ook nog is helemaal vanuit Nederland is vervoerd!

Frozen, zoals het beestje heet, is afkomstig van Stal Wilten, waar eerder Big Bang-actrice Kaley Cuoco ook al eens haar portemonnee trok. Er komen dan ook regelmatig sterren over de vloer bij de bekende stal.

Lees ook: Gerucht: Is dit de nieuwe vriend van Kylie Jenner?

Kermis

Vorig jaar haalde Kylie ook alles uit de kast om haar dochter de tijd van haar leven te geven tijdens haar verjaardag. Zo huurde Kylie speciaal voor Stormi een hele kermis af.

De entree bestond uit een gigantisch hoofd van Stormi waar je doorheen moest lopen, er werden custom made Stormi-traktaties geserveerd, er werd merchandise verkocht in de Stormi giftshop en je kon ballen gooien door Stormi's kartonnen mond. Het moge duidelijk zijn: het was een feest to never forget!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3274fc81c08', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });