Lily Collins geeft leeftijdsfout op hilarische manier toe: ‘Emily is geen 22 jaar’

De actrice onthulde onlangs dat haar Emily in Paris-personage 22 jaar is en dat zorgde voor flink wat rumoer…

Lees ook

Lily Collins maakte onlangs de tongen los toen ze vertelde dat haar Emily in Paris-karakter pas 22 jaar is. Veel fans van de serie konden niet verkroppen dat de Amerikaanse influencer – die een carrière heeft om u tegen te zeggen – zo jong is. Lily komt dan ook op hilarische wijze terug op haar uitspraak.

Leeftijd

Even een recap: vorige week vertelde Lily aan British Vogue dat haar personage in Emily in Paris nog maar net was afgestudeerd en onthulde hiermee meteen dat Emily nog piepjong is.

“Volgens mij heeft ze nooit een specifiek ‘getal’ als leeftijd gekregen, maar ik denk dat ze net is afgestudeerd. Misschien is dit haar eerste jaar na het afstuderen”, deelt Lily. “Ik denk dat ze ongeveer 22 jaar is. Ze heeft genoeg werkervaring opgedaan bij het bedrijf in Chicago en het respect van haar baas verdient. Ze is speciaal híervoor naar school gegaan en ze heeft verschillende stages gelopen.”

Nadat het interview werd gepubliceerd, trokken fans van de serie de uitspraak van Lily meteen in twijfel. Velen vonden het niet realistisch dat iemand op 22-jarige leeftijd al zo succesvol is en uitten dan ook hun kritiek op Twitter.

Reactie

Lily kreeg ook lucht van de ophef die ontstond na haar uitspraak. De actrice geeft haar fout dan ook op een hilarische manier toe. Zo deelt ze een foto in haar Instagram Stories en op Twitter waarop te zien is dat Emily nogal verbaasd kijkt.

“Emily die naar me kijkt als ik haar leeftijd fout heb. Sorry girl”, schrijft Lily. “Je bent dan geen 22 jaar, maar ik moet zeggen: zo gedraag je je soms wel!” Goed, is dat ook weer duidelijk.

Bron: Twitter | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook