Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lily Collins onthult hoe oud haar karakter in Emily in Paris is en dat zorgt voor flink wat rumoer

Fans vragen zich af of Emily's leeftijd wel realistisch is...

Emily in Paris

Lily Collins is momenteel te zien in de Netflix-hit Emily in Paris. In gesprek met British Vogue praat de actrice over haar karakter en onthult hiermee meteen de leeftijd van Emily – iets wat veel vragen oproept bij de fans van de serie…

Carrière

Lily speelt de rol van Emily Cooper, een Amerikaanse social media expert die een buitenkans van een baan aangeboden krijgt in – qui – Parijs. Veel fans vragen zich dan ook af wat Emily’s achtergrond is, hoe ze deze indrukwekkende gig kon krijgen én tegelijkertijd zulke magnifique kleding kan dragen.

Lily onthult in een interview met British Vogue een paar opvallende details over haar karakter. Volgens de actrice is Emily een smart cookie met een make-it-work attitude.

“Volgens mij heeft ze nooit een specifiek ‘getal’ als leeftijd gekregen, maar volgens mij komt ze net van de universiteit. Misschien is dit haar eerste jaar na het afstuderen”, deelt Lily. “Ik denk dat ze ongeveer 22 is. Ze heeft genoeg werkervaring opgedaan bij het bedrijf in Chicago en het respect van haar baas verdient. Ze is speciaal híervoor naar school gegaan en ze heeft verschillende stages gelopen.”

Parijs

“Ze is niet iemand die veel heeft gereisd. Ze was erg gefocust op haar werk. Ik denk niet dat ze ooit buiten Amerika is geweest”, vervolgt Lily. “Ze is eigenlijk altijd een ‘grote vis in een kleine vijver’ geweest – en nu is ze opeens in Parijs en is ze als een vis op het droge.”

“Als ze naar een ander bedrijf was gegaan in Chicago, was ze meteen serieus genomen. In Parijs is ze niet voorbereid op de cultural shift die ze ervaart bij Savoir.”

Leeftijd

Hoewel veel fans toegeven dat ze genoten van de show, kunnen ze zich niet voorstellen dat Emily pas 22 jaar oud is. “Pardon, maar zou Emily 22 zijn? En krijgt ze – terwijl ze net is afgestudeerd – een baan in Parijs? Oké…”, schrijft iemand op Twitter.

Andere kijkers zeggen op social media dat het gewoon niet kan kloppen dat Emily pas 22 is. “Emily heeft een Master’s Degree. Dan kan ze geen 22 zijn. Met één jaar werkervaring en een master zou ze 25 moeten zijn.” Hmmm…

Misschien ook voor jou:
Incroyable: deze fun facts wist je nog niet over Emily in Paris
Showbizz
  • British Vogue
  • Emily in Paris