Yes! Netflix komt met geweldig aanbod kerstfilms

Santa is coming! Netflix komt ook dit jaar weer met een paar geweldige films.

Lees ook

It's beginning to look a lot like Christmas! Kerstmis komt vroeg naar Netflix dit jaar. De streamingdienst dropt een paar nieuwe films, van animatie tot vrolijke (cheesy) romcoms. Kom alvast in de feestelijk sfeer met deze nieuwkomers:

Films

Holidate
Holidate gaat over Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey). De twee zijn beiden single en hebben een hekel aan kerstmis. Dit betekent dat ze met kerst altijd aan de kindertafel moeten zitten, of door hun familie op ongemakkelijke dates worden gestuurd. Ze besluiten daarom om voor het komende jaar elkaars 'holidate' te zijn, zodat ze niet meer worden lastiggevallen door hun familie. Blijven de twee slechts vrienden of zorgt de 'holidate' voor meer tussen de twee? De film is vanaf 28 oktober te zien.

Jingle Jangle: A Christmas Journey
Deze kerstfilm heeft alles wat je in een kerstfilm zou verwachten. In deze magische muzikale film volgen we Jeronicus Jangle (Forest Whitakers), die het meest bijzonder speelgoed ontwerpt. Op een dag wordt zijn meest waardevolle uitvinding gestolen. Wanneer blijkt dat zijn vertrouwde leerling (Keegan-Michael Key) hierachter zit, krijgt Jeronicus hulp van zijn slimme kleindochter (Madalen Mills). Deze film is vanaf 13 november op Netflix te zien.

The Princess Switch: Switched Again
En dan nu de film waarop we het hele jaar al hebben gewacht: het tweede deel van The Princess Switch! Vanessa Hudgens kruipt opnieuw in de huid van Margaret en Stacy. De dubbelgangers hebben elkaars hulp nodig wanneer hun liefdesleven even niet zo lekker loopt. Maar wanneer het look-a-like nichtje van Margaret, Fion verschijnt, loopt alles uit de hand. De trailer van de film is helaas nog niet uit, maar je kunt wel alvast het eerste deel opnieuw bingen! Vanaf 19 november op Netflix.

The Christmas Chronicles: Part Two
Twee jaar geleden lukten het Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis) om Kerst te redden. Sindsdien is er veel veranderd. Kate is flink aan het puberen en moet tegen haar zin in de feestdagen doorbrengen met haar moeder en haar nieuwe vriend. Wanneer er plotseling een schurk opduikt die de Noordpool wil vernietigen, moeten Kate en Jack opnieuw samen met de kerstman, kerst proberen te redden. Vanaf 25 november op Netflix. Ook deze trailer laat nog even op zich wachten, maar je kunt wel kijken naar een interview met de jonge acteurs.

De Familie Claus
Jules Claus is niet echt fan van Kerst, nadat zijn vader vorig jaar overleed tijdens de kerstdagen. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol in de speelgoedwinkel van zijn opa, die hem kan transporteren naar de elke plek op aarde. Uiteraard probeert Jules deze bal uit, maar doet tijdens zijn avontuur een onwaarschijnlijke ontdekking. Vanaf december op Netflix.

Bron: Tagmag, Superguide | Beeld: Holidate, YouTube, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook