Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Merde: pizzeria uit Chicago woedend op seriemakers Emily in Paris

Pizzeria Lou Malnati wordt in de Netflix-hit flink beledigd.

Emily in Paris

Ondanks dat veel Netflix-kijkers tijdens de afleveringen van Emily in Paris een amour pour Paris ontwikkelden, schoot de serie bij anderen juist in het verkeerde keelgat. Onder andere pizzeria Lou Malnati uit Chicago voelde zich door serie keihard beledigd.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van Emily in Paris wordt Emily bestempeld als een typisch Amerikaans meisje. Ook flink wat Amerikaanse tradities worden in de eerste tien minuten van de serie door het slijk gehaald.

Zo beschrijft een Franse collega van Emily de Amerikaanse pizza's als 'een stuk cement'. Hierop antwoordt Emily dat hij dan waarschijnlijk een pizza bij Lou Malnati heeft gegeten. Aiii...

Woedend

Voor de eigenaren van Lou Moulnati voelde deze opmerking als een steek onder water. Al gauw deelt het restaurant een foto op Instagram van een heerlijke pizza met het bijschrijft 'Hey Emily... Jealous?' Ook laten de eigenaren van het restaurant een bericht achter voor de seriemakers.

"Het voelde alsof er een mes in ons hart gestoken werd door de makers van Emily in Paris, zeker ten tijde van het coronavirus. Absoluut niet grappig."

Ook andere kijkers van de Netflix-hit vielen over de belediging in de serie. 'Ik zit nog geen tien minuten naar deze nieuwe Netflix-show te kijken en Lou Malnati wordt afgezeken. Wat een waardeloze show', laat een boze kijker weten.

Misschien ook voor jou:
Hebben: hier scoor je het famous iPhone-hoesje uit Emily in Paris
Lifestyle
  • RTL Boulevard
  • Netflix