Maan openhartig over breuk met Tony Junior

De twee kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Maan en Tony Junior na een relatie van 2,5 jaar uit elkaar gingen. De twee gingen on good terms uit elkaar en ze zijn nog steeds goed bevriend. De zangeres schreef zelfs een vervolg op haar liefdesode aan Tony: Zo kan het dus ook part 2.

Ode aan de vriendschap

Maan bracht in 2019 het liedje Zo kan het dus ook uit. Ze schreef dit nummer ter ere aan toenmalige boyfriend Tony Junior. Dit was naar eigen zeggen een ode aan een goed, lief vriendje.

Hoewel de twee uit elkaar zijn, brengt ze nu toch een vervolg uit op het succesnummer: Zo kan het dus ook part 2. “Nu is het uit, maar we gaan nog steeds liefdevol met elkaar om. Dat vertelde ik aan iemand en ik zei: 'Zo kan het dus ook.' En zo werd deel twee geboren”, vertelt de zangeres aan NU.nl.

Liefde

Ondanks dat Maan en Tony Junior alweer een jaar uit elkaar zijn, houden de twee nog veel van elkaar. “Alleen zijn we nu niet meer samen. Op de een of andere manier wordt dat altijd als vreemd gezien: een relatie gaat toch uit met haat en nijd? Nou nee, wij gaan nog steeds graag met elkaar om.”

“Je hebt een mooie tijd met elkaar gehad en iemand heeft je gevormd tot wie je nu bent. Dan is het toch zonde om dat weg te gooien”, gaat de zangeres verder. “Je kunt ook gewoon vriendschappelijk met elkaar omgaan en elkaar het beste gunnen.” Amen!

Break-up

De zangeres en de dj zetten na 2,5 jaar een punt achter hun relatie, omdat ze eerder broer en zus waren dan boyfriend and girlfriend. “Tuurlijk verlies je een labeltje van 'stelletje', 'relatie', maar we zijn gewoon nog helemaal chill en ik heb dat zelf nog nooit meegemaakt”, zei Tony eerder tegen Radio 538.

“We zijn superblij met die 2,5 jaar. We hebben superveel met elkaar gelachen, gehuild, van elkaar geleerd en we zijn supertrots op elkaar. Dat verandert niet.”

Dit bericht bekijken op Instagram

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. 🌹🥨 Kus Maan

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Bron: Flair | Beeld: Brunopress/Patrick van Emst

Laatste nieuws