doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Tony Jr. over vrouwen na relatie met Maan

Voorlopig geen nieuwe liefde voor de dj/
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tony Jr. over vrouwen na relatie met Maan

Afgelopen december werd bekend dat Tony en Maan na 2,5 jaar samen te zijn geweest een punt achter hun relatie hadden gezet. De dj vertelt nu aan VIVA over de tijd na de break-up.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Honderden berichten

Nadat Tony bekend had gemaakt dat zijn relatie met zangeres Maan voorbij was, werd hij overspoeld met honderden berichten van vrouwen.

Zo vertelt hij dat de vrouwen berichten sturen als ''O lullig om te horen… zeg, wat doe je morgen? Zullen we koffie doen?". Ook kreeg hij naaktfoto's toegestuurd met de tekst: "Dit is mijn nummer, app me maar als je zin hebt.''

Iets wat bij Tony behoorlijk averechts werkte. "Ik hou van vrouwen en alles eromheen, maar als het je zó makkelijk wordt gemaakt, is dat niet erg aantrekkelijk. Dan heb je de buit al binnen'', vertelt hij.

Lees ook: Tony Jr. openhartig over break-up met Maan

Broer-zusrelatie

De reden voor de break-up is volgens Tony, omdat de relatie veranderde in een 'soort broer-zus-relatie'.

''We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is'', aldus de dj.

Lees ook: Maan over relatie met ex-vriend Tony Junior

Toekomst

De kans dat Tony weer samenkomt met Maan, is volgens de DJ heel klein.

''Dat is een veelgestelde vraag, maar nee. Alhoewel je nooit in de toekomst kunt kijken. Kijk, zij is wat jonger dan ik en moet nog meer van de wereld zien. Ik ben dertig - forever twenty-nine noem ik het - en heb al veel vrouwen ontmoet en geproefd."

Echter, heeft Tony geen zin meer in flierefluiten en hoopt hij oprecht the one tegen te komen.

"Als ik morgen iemand tegenkom bij wie ik bij wijze van spreken denk: jij bent de mama van mijn kinderen, zal ik later nooit die onrust krijgen van 'misschien wil ik weten wat er nog meer te koop is'. Maar als je wat jonger bent en minder ervaring hebt… Het eerste huis dat je bezichtigt, ga je ook niet meteen kopen'', aldus Tony.

Bron: Story I Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');