doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Maan over relatie met ex-vriend Tony Junior

Zal dat betekenen dat het nog niet over en uit is tussen Maan en Tony?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Maan over relatie met ex-vriend Tony Junior

Maan en Tony Junior zette een half jaar geleden een punt achter hun relatie. Toch is het tussen de twee niet ineens over en uit. "Er is sprake van een soort 2.0 versie."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ex-koppel

Maan blikt in een interview met Trouw terug naar de tijd van haar relatie met de dj. Ze leerde elkaar twee jaar geleden kennen op het festival Mysteryland.

Het ex-koppel ging goed uit elkaar en Maan maakte zelfs een liedje over hem. Ondanks dat het sprookje voorbij is, kan er nog wel een vriendschap overblijven, stelt de zangeres.

Lees ook: Wow: zoveel geld heeft Maan de afgelopen jaren binnengeharkt

Mooie tijd

Maan vertelt openhartig: "We zijn nog steeds heel oké samen, er is sprake van een soort 2.0 versie. Zo kan het ook als je niet meer samen bent, maar wel terugkijkt op een mooie tijd. Dat de liefde gedoofd is, maar je nog wel van elkaar houdt."

Het nummer Zo kan het dus ook schreef Maan met Tony in haar hoofd. "Het nummer is een ode aan een goed, lief vriendje. Ik zag om me heen stellen die heel anders met elkaar omgingen. Toen besefte ik hoe ik van geluk mocht spreken met Tony te zijn – blij met het vertrouwen en de openheid tussen ons", aldus Maan.

Bron: Glamour | Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');