Dít is waarom de sexy scène van Lisa en Giuliano niet in beeld kwam

Geen enkele kijker heeft het intieme moment tussen de Islanders meegekregen.

Love Islands Lisa en Giuliano als koppel: het leek een match made in heaven. Jammer genoeg bleek hun romance van korte duur. Toch beleefden de twee een wilde nacht in de Love Island-villa. Maar waarom is dit spicy moment eigenlijk niet uitgezonden?

Wilde nacht

Lisa besloot gisteren een Q&A te houden via haar Instagram Stories. Al snel blijkt dat haar followers niet bang zijn om brutale vragen te stellen. Zo krijgt Lisa onder meer de vraag: “Hebben mensen sex gehad in de villa?” Lisa besluit deze vraag aan te grijpen om te onthullen dat ze sex had met Giuliano.

“Er was één iemand zelfverzekerd genoeg om condooms mee te nemen naar de villa”, vertelt Lisa in haar Instagram Stories. “Ik was zo naïef om erin mee te gaan. Het was van allebei de kanten wel gewild, maar het was zeker een les voor mij.”

Goed verborgen

Allemaal leuk en aardig, maar Love Island-kijkers hebben niets van dit intieme moment meegekregen. Dit komt doordat het productieteam helemaal niets doorhad, zo meldt de Belgische zender VIJF aan Het Laatste Nieuws.

“Zoals wel vaker gebeurt op Love Island wordt er ’s nachts tussen de Islanders gezoend en geknuffeld en ook bij Lisa en Giuliano leek dit niet anders. De productie heeft bij hen niets speciaals opgemerkt onder de lakens.” Hmmm…

Bron: Love & Reality | Beeld: RTL

Laatste nieuws