Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít Love Island-koppel gaat volgens Raphaella winnen

“Ze verdient het zo!”, vertelt de Love Island-ster.

Raphaella

Raphaella wist de liefde helaas niet te vinden tijdens haar Love Island-avontuur. Maar dat betekent heus niet dat ze het een ander koppel niet gunt om te winnen. Aan Grazia vertelt Raphaella wie volgens haar Love Island wint.

Liefde

Raphaella moest onlangs de Love Island-villa verlaten nadat Mattheüs besloot met een andere dame verder te gaan. Iets wat Raphaella niet in de koude kleren ging zitten, toch blijft ze optimistisch over de liefde.

“Ik geloof zeker nog in de liefde. Het gaat wel even duren voordat mijn gevoelens voor Mattie weg zijn. Maar er zal heus nog wel iemand op mijn pad komen; ik ben pas eenentwintig”, vertelt de Love Island-ster.

“De belangrijkste les die ik heb geleerd, is dat er mensen zijn die je wel kunt vertrouwen. Ik heb het daar heel moeilijk mee gehad, omdat mijn ex me erg heeft gekwetst. Maar ik heb nu ingezien dat er ook jongens zijn die wel het beste met je voor hebben.”

Winnen

Raphaella vond dan niet de liefde van haar leven, maar heeft er wel een vriendin bij voor het leven: Imen. Het is dan ook niet moeilijk om te raden welk koppel ze de winst gunt: “Remco en Imen.”

“Imen is mijn beste vriendinnetje daar, ik gun haar alles, dus ik hoop dat ze wint of in ieder geval met hem naar huis gaat. Ze verdient dat zo!”

In de nieuwste Grazia vertelt Raphealla alles over haar Love Island-avontuur. Vanaf morgen in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Raphaella doet opvallende onthulling: 'In de pauzes konden Fabiënne en ik goed met elkaar opschieten'
Showbizz
  • Grazia, Jill Waas
  • RTL/Nick van Ormondt