Zien: Romee Strijd showt groeiende babybump

Romee Strijd geeft update over zwangerschap: 'Bewegen doet pijn'

De zwangerschap van het topmodel gaat niet over rozen.
Romee Strijd

Romee Strijd is sinds een aantal maanden in verwachting van haar eerste kindje. Ondanks de prachtige kiekjes van haar groeiende baby bump, gaat haar zwangerschap niet alleen over rozen...

Bekkeninstabiliteit

In haar Instagram Stories vertelt Romee dat ze kampt met bekkeninstabiliteit. Dit houdt in dat de gewrichten te beweeglijk zijn, waardoor ze pijn heeft in haar onderrug en schaambeen. Ongeveer de helft van de zwangere vrouwen heeft hier last van.

"Het doet pijn als ik loop, of als ik bepaalde bewegingen maak", begint Romee. "Hierom moet ik heel rustig aan doen. De meeste dagen lig ik gewoon op de bank of bed, lees ik boeken of doe ik iets voor werk. Maar in ieder geval niets geweldigs."

Babybuik

Het topmodel vertelde in een eerdere vlog dat ze haar toekomstige kindje nog niet kon voelen in haar buik. Dit kwam volgens Romee door een bepaalde reden.

"Als ik in bed lig, hoop ik elke dag dat ik haar in mijn buik voel. Doordat mijn placenta aan de voorkant zit, kan het zijn dat ik pas iets ga voelen als ik 27 weken zwanger ben", aldus Romee.

Inmiddels lijkt dit in orde te zijn. In haar nieuwste Instagram Stories laat het topmodel zien dat de baby flink aan het schoppen is in haar buik. Gelukkig maar!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90180539502', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });