EOTB’s Jørney geeft update over zwangerschap

De komst van de kleine lijkt nu wel heel dichtbij.

Het leek er al eerder op dat EOTBDD-ster Jørney zou gaan bevallen, maar nu komt de komst van haar kleintje wel heel dichtbij. Op Instagram Stories geeft de realityster een update over haar zwangerschap.

Ontsluiting

“Hé lieffies, update: heb wel ontsluiting, maar niet genoeg om te strippen”, liet Jørney gisteravond op haar Stories weten. “De weeën nemen wel toe, alleen moeten ze regelmatiger en krachtiger. Ik ben één dag overtijd. Maandag een nieuwe afspraak, praying for my baby girl.”

Tot slot bedankt Jørney haar volgers voor alle steun en gelukswensen. “Echt super veel love voor jullie allemaal, lieve berichtjes en tips. Dikke kus. Sorry dat ik niet alles kan beantwoorden”, laat ze weten.

Volle bak weeën

Ook vanochtend deelt de realityster weer een update, maar helaas lijkt het nog niet heel veel te zijn opgeschoten. “Nou mensen, we blijven hangen op twee centimeter (ontsluiting, red.)”, laat Jørney weten vanuit het ziekenhuisbed. “Ik heb wel volle bak weeën, dus ik wacht nog even een uurtje af. En dan gaan ze kijken wat ze gaan doen.” Het is wel duidelijk dat de aanstaande bevalling veel energie eist van Jørney. “Ugh, ik ben echt kapot”, vertelt ze.

Geen relatie meer

Daddy to be Odim is in dit verhaal helaas nergens te bekennen. Al in een eerder bericht op Instagram liet Jørney namelijk al weten dat de twee niet meer samen zijn. “Er zijn nu zoveel dingen gebeurd waardoor ik zoiets heb van: ik wil nu gewoon even afstand”, zei Jørney eerder. “Natuurlijk krijgen we een kindje samen, dus je hebt een ideaalbeeld van huisje, boompje, beestje. Maar dat is tot nu toe niet de realiteit.”

Volgens Jørney zou Odim moeite hebben om trouw te blijven aan haar. “Er gaan heel veel geruchten rond. Heel veel mensen hebben mij benaderd dat hij contact heeft met anderen. Ik heb natuurlijk zelf ook wel wat dingetjes ontdekt. Maar ik wil de vader van mijn kind niet zwartmaken.”

Co-ouderschap

Ook toen Jørney onlangs in het ziekenhuis lag en het erop leek dat zij zou bevallen, stond Odim niet aan haar zijde. “Hij heeft een heel bewuste keuze gemaakt om naar de discotheek te gaan en niet naar mij op dat moment. Toen ik daar was en ik echt video’s kreeg en hij mij belde met bepaalde dingen, voelde het voor mij echt alsof ik moest schijten en kotsen tegelijk. Hij moet zich weer echt aan mij gaan bewijzen. Als hij dat niet wil doen is het ook goed. Maar dan moet hij gewoon zijn eigen weg gaan. Dan gaan we gewoon alsnog een co-ouderschap aan”, aldus Jørney.

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws