Geniaal! Deze truc zorgt ervoor dat je alle kerstfilms kunt zien op Netflix

Zet je schrap: deze radiozender draait vanaf vandaag kerstmuziek

Hoewel het nog wel even duurt voordat het december is, waan je je bij SkyRadio al helemaal in de kerstsferen.
kerst

De temperaturen zijn du moment nog ver boven het vriespunt: toch begeven we ons vanaf vandaag al in de decembersferen. Niet alleen openen verschillende tuincentra vervroegd de deuren van hun kerstshows, ook gaat SkyRadio vanaf vandaag alvast kerstmuziek draaien.

The Christmas Station

Kun je geen genoeg krijgen van Last Christmas, Jingle Bell Rock en All I Want for Christmas is You? Dan kun je vanaf vandaag je hart ophalen bij Sky Radio. De radiozender start vandaag online al met The Christmas Station.

Behoefte

Normaal gesproken klinken de eerste kerstklanken ‘pas’ in oktober bij Sky Radio. De zender speelt hiermee naar eigen zeggen in op de behoefte van ‘het gezellige samengevoel’ dat kerst met zich meebrengt.

Sky Radio heeft zelf onderzoek gedaan en daaruit kwam naar voren dat er dit jaar meer behoefte is aan kerstklanken: “Door de coronacrisis en de daarbij komende social distancing, lijkt hier meer behoefte aan te zijn.”

Onderzoek

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat een derde van de Nederlanders door de crisis extra zin heeft in kerst. Een kwart is zelfs van plan om extra uit te pakken! Voor kerstmuziek op de radio moeten we overigens nog wel even geduld hebben.

Die kerstnummers zijn traditiegetrouw vanaf eind november te horen. Dankzij de vele kerstmuziek is Sky Radio jaarlijks een van de best beluisterde zenders aan het einde van het jaar.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90347fe35a5', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });