Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zó ziet het nichtje van Meghan Markle eruit

Noel Rasmussen is de 21-jarige dochter van Samantha Markle.

Meghan Markle

Noel Rasmussen is de dochter van Meghan Markle’s halfzus Samantha Markle. Net als Meghan lijkt ook Noel geen contact meer te hebben met Samantha. Zo gaf ze eens in een interview toe dat ze zich schaamt voor het gedrag van haar moeder, en dat ze veel bewondering heeft voor Meghan.

Herinneringen

Noel spreekt – in tegenstelling tot vele family members van Meghan – vol lof over haar tante. Zo vertelde ze aan Sunday Mirror dat ze enorm veel bewondering voor haar heeft.

“Het zit in Meghans karakter om een goed persoon te zijn. Ze wil niet dat iemand zich ergens slecht over voelt”, begon ze haar verhaal. “Ik heb altijd naar haar opgekeken, alsof ze de grote zus is die ik nooit heb gehad. Vroeger gingen we vaak samen shoppen voor kinderboeken of voor kleding. Ze heeft me geleerd hoe belangrijk het is om boeken te lezen. Ze is vriendelijk, oprecht en heel warm.”

Schaamte

In aanloop naar de royal wedding zorgde Samantha voor behoorlijk wat rumoer. Zo haalde de halfzus van Meghan meermaals uit naar de voormalig actrice. Volgens Samantha had zij en de rest van de familie Markle een uitnodiging moeten krijgen voor de royal wedding, maar daar is Noel het niet mee eens.

“Ze vertelde jarenlang aan de rest van de familie dat ze Meghan haatte, dat ze Meghan een narcist vond en dat Meghan een verschrikkelijke vrouw is – wat niet waar is. Maar toen Meghan begon te daten met prins Harry, kreeg ze opeens wel interesse in Meghan. Daarvoor had ze nooit naar Meghan omgekeken.”

Naar verluidt heeft Noel dan ook geen contact met Samantha en woont ze bij haar oma, Roslyn Markle, in Albuquerque, New Mexico. Benieuwd hoe het nichtje van Meghan eruitziet? Bekijk het hieronder.

Misschien ook voor jou:
Jessica Mulroney doet boekje open over waarom ze díe foto van bestie Meghan Markle verwijderde
Showbizz
  • Daily Mail
  • BrunoPress