Dit schattige detail van Harry en Meghans tv-optreden heb je vast gemist

Maar de oplettende fans ontgaan gelukkig he-le-maal niets!

Tijdens een zeldzaam tv-optreden riepen Harry en Meghan Amerikaanse tv-kijkers op om te gaan stemmen. Hoewel fans van de voormalig royals hun boodschap bewonderden, hadden velen vooral oog voor dít schattige detail. Cute!

Oproep

Harry en Meghan riepen Amerikanen op om te gaan stemmen. Dit deden de love birds tijdens een tv-special van het tijdschrift Time, ter ere van de bekendmaking van de nieuwe Time 100. Een lijst waarin de honderd meest invloedrijke mensen staan.

Op de beelden zien we Harry en Meghan relaxed zitten op een houten bankje in (waarschijnlijk) hun eigen tuin. Harry koos voor de gelegenheid voor een pak en Meghan droeg een elegante blouse met een zwarte pantalon en de suède pumps waar je haar in kunt uittekenen.

Matchy-matchy

Maar de écht oplettende kijker viel iets heel anders op. Harry en Meghan dragen namelijk een opvallend matching sieraad: een Cartier Love bracelet. Cartier zegt over de iconische lijn: “De LOVE-collectie stamt uit het New York van de jaren 70 en vormt vandaag de dag nog steeds een iconisch symbool voor de liefde die de regels overstijgt.” How romantic!

Bron: De Bijenkorf

Voor altijd

De armband, die rond de 4300 euro kost, wordt geleverd met een bijpassende schroevendraaier zodat je hem eigenhandig om de arm van je geliefde kunt schroeven. Meghan heeft haar exemplaar al jaren, maar prins Harry is nog niet eerder met het sieraad gespot. Wel is het koppel sowieso fan van Cartier en niet zonder reden. Het favoriete horloge van prinses Diana was namelijk een Cartier Tank Francaise en dat is precies het horloge waarop Meghan zichzelf trakteerde toen ze haar eerste grote salaris ontving. Hoe toevallig. De liefdesarmbanden zelf spotten? Check de video hieronder.

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

Laatste nieuws