Wedding-update: Sylvie Meis kan opgelucht ademhalen

Zien: zo ziet de knappe broer van Sylvie Meis eruit

Sylvie en haar broer lijken behoorlijk veel op elkaar!
Sylvie Meis

Bij veel mensen gaat gelijk een belletje rinkelen bij de naam Sylvie Meis, maar hoe haar oudere broer er precies uitziet, zal voor veel mensen daarentegen een raadsel zijn. Let us show you!

Broer

Sylvies 43-jarige broer Daniel Meis staat in tegenstelling tot zijn zus niet in de schijnwerpers. Eén ding hebben ze in ieder geval duidelijk met elkaar gemeen: hun goede looks. Sylvie is als twee handen op één buik met haar broer Daniël en toont vaak haar liefde voor hem op Instagram.

Hecht

Onlangs deelde de blondine nog een foto met haar broer ter ere van zijn verjaardag. "Gefeliciteerd mijn fantastische, lieve en knappe broer! Daniel, ik ben er zo trots op dat ik jouw zus ben en hou zoveel van jou", schreef de verloofde van Niclas Castello bij de foto.

Daniel is getrouwd met manlief Marcel Abbringh, werkt in de politiek (VVD in de gemeente Amsterdam) en woont in tegenstelling tot zijn zus gewoon in Nederland.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f975caa04d06', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });