Sylvie Meis geeft laatste wedding-update voor haar bruiloft

Zien: Sylvie Meis deelt eerste beelden sprookjeshuwelijk

De blondine deelt drie zeer intieme foto's op Instagram.
Sylvie Meis

Sylvie Meis is afgelopen weekend getrouwd met haar grote liefde Niclas Castello. De kersverse Mrs. Castello deelde vandaag de mooiste kiekjes van haar vierdaagse sprookjeshuwelijk op Instagram.

Foto's

De presentatrice trakteert haar volgers op maar liefst drie foto's van de bijzondere dag. Gehuld in haar trouwjurk(en) van ontwerpster Galia Lahav is de presentatrice zichtbaar zielsgelukkig met haar nieuwe hubby. "We hebben het geflikt!", "Maak kennis met de Castello's" en "Een droom die van mij is", is te lezen onder de foto's.

Huwelijk

Dit weekend verschenen er al veel foto's van de bruiloft. Dit kwam doordat verschillende fotografen vanaf de openbare weg goed uitzicht hadden op de ceremonie van het stel.

Zelf had Sylvie ook flink wat fotografen laten invliegen voor haar grote dag. De presentatrice had namelijk een deal gesloten met een Duits persbureau en de foto's die zij gedurende de dagen hebben gemaakt, worden nu verspreid onder verschillende media. Haar man zal op de foto's echter niet herkenbaar in beeld staan.

Het bruidsspektakel duurde in totaal vier dagen en vond afgelopen weekend plaats in Florence. Volgens de Duitse krant Bild konden de gasten na het jawoord genieten van een luxueus dinner en duurde het feest uiteindelijk tot diep in de nacht rond- en in het zwembad van Villa Cora. Vandaag vertrekt het stel met een boot vanaf Napels naar Capri voor de huwelijksreis.

Klik op deze link voor de geweldige foto's!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97c007e25e8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });