Wedding-update: Sylvie Meis kan opgelucht ademhalen

Sylvie Meis geeft laatste wedding-update voor haar bruiloft

De presentatrice last een social media break in om déze reden.
Sylvie Meis

Sylvie Meis stapt dit weekend in het huwelijksbootje met haar grote liefde Niclas Castello en deelt zojuist een laatste update op Instagram. Naar eigen zeggen is de presentatrice nog nooit zo klaar geweest om 'ja' te zeggen.

Instagram

"Nooit zo klaar geweest om 'JA' te zeggen", schrijft Sylvie in de caption op Instagram. Ook laat the bride to be weten dat ze een korte social media break inlast. "Ik zal na het weekend pas weer posten. Ik wil in het moment zijn waarop ik met mijn grote liefde trouw en absorbeer en geniet van elke seconde."

Huwelijk

Sylvie zou het jawoord eigenlijk al voor de zomer aan Niclas geven in het prachtige Italië, maar door het coronavirus werd de bruiloft echter uitgesteld. Het bruidsspektakel van Sylvie en Niclas zal in totaal vier dagen duren en vindt dit weekend plaats in Florence.

Het stel ontmoette elkaar begin juni op het huwelijk van een gemeenschappelijke vriendin, waar de vonk overgeslagen zou zijn. In het najaar vorig jaar maakten de love birds bekend te gaan trouwen. De blondine werd namelijk gespot met een enorme diamant om haar ringvinger.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f936dd225f48', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });