Must see: dít bekende modemerk zendt live fashion shows uit

H&M strikt Kangol en Mabel voor een gloednieuwe collectie en zó ziet die eruit

De streetwear van de jaren '90 is back at it en Mabel heeft deze stijl zich eigen gemaakt.
H&M

Winkelketen H&M gaat een samenwerking aan met niemand minder dan zangeres Mabel én het legendarische streetwearlabel Kangol. En dat resulteert in: Kangol x H&M feat. Mabel en zó ziet dat eruit. Spoiler: heel tof.

Kangol x H&M feat. Mabel

De collectie is geïnspireerd op de streetwearstyle van de wereldberoemde zangeres en bevat naast de typische Kangol-klassiekers twee door Mabel ontworpen items: een opvallende jurk en sneakers. Daarnaast is er speciaal voor de collectie een videoclip gemaakt voor Instagram Stories en jij kunt hierin de hoofdrol spelen! Say what?

Verkrijgbaar

Met de exclusieve Kangol x H&M Instagram-filters kun je meedoen in de videoclip van Mabels single Bad Behaviour. Deze filters zijn vanaf 10 september exclusief verkrijgbaar op het Instagram-kanaal van H&M.

De collectie is perfect voor de self made generatie en bestaat uit funky puffer jacks, shirts, vesten, truien, sokken en accessoires met het bekende Kangol-logo. Uiteraard is de iconic Kangol Bucket Hat ook van de partij. "De streetwear van de jaren '90 is weer helemaal terug en Mabel heeft deze stijl zich eigen gemaakt", aldus Emily Björkeheim, H&M's Head of Design Divided.

Kangol x H&M feat. Mabel is vanaf 17 september verkrijgbaar op hm.com en in geselecteerde winkels. Happy shopping!

Bekijk hieronder een sneak peak van de collectie:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f976eaaeecda', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });