doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Aii: Love Islands Fabiënne woedend op Mattheüs

Love Islands Fabiënne over vertrek: ‘Ik heb geen eerlijke kans gekregen’

De bombshell blikt terug op haar tijd in de villa.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Islands Fabiënne

Fabiënne moest onlangs tot haar grote verdriet de Love Island-villa verlaten. Ze is not amused dat ze naar huis moet, en doet haar verhaal in Love Island: Aftersun.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vertrek

“Het gaat al wel beter, maar ik voel me natuurlijk wel k*t”, vertelt Fabiënne aan presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. “Het was echt een rollercoaster. Ik heb wel echt gemerkt dat ik vanaf het begin al als bedreiging werd gezien.” Iets wat Fabiënne geen fijn gevoel gaf. “Ik heb wel echt sinds dag één het gevoel dat ik geen eerlijke kans heb gekregen om mijn liefde te vinden."

Fabiënne deelt vervolgens een sneer uit naar Raphaëlla. “Ik kreeg van Mattheüs te horen dat ze hem continu kwalijke blikken gaf en scheve gezichten trok. Daardoor kon die jongen gewoon niet zichzelf zijn bij mij. Dat is jammer.”

Oprechtheid

Vanaf het moment waarop Fabiënne haar intrede maakte in de villa, zette ze meerdere lijntjes uit bij de mannen. Hierdoor kregen sommige Islanders het gevoel dat ze misschien geen oprechte bedoelingen had.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

“Als je binnenkomt in de villa, waar heel veel jongens zijn, vind ik niet dat je je pijlen op één persoon moet richten”, legt ze uit. “Ik deed het op mijn manier, en ik wilde oprecht iedereen leren kennen. Maar dat kwam op anderen over alsof ik met iedereen flirtte. Dat was niet zo.”

Toekomst

Fabiënne vervolgt dat ze zichzelf wel is tegengekomen in de villa. “Ik wist niet dat ik zo emotioneel kon zijn. Als ik iets voel, komt het eruit. Ik wou mezelf inhouden in de villa, maar dat lukte gewoon niet.”

Holly Mae vraagt of Fabiënne ervoor openstaat om Mattheüs een berichtje te sturen als zijn Love Island-avontuur voorbij is. Maar daar is ze duidelijk over: “Zeker niet, echt niet. Ik ga hem helemaal niks sturen. Hij kan mij een bericht sturen, maar dan is het nog de vraag of ik ga antwoorden.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');