Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aii: Love Islands Fabiënne woedend op Mattheüs

"Hij heeft nu een 'echte' kans om verliefd op haar te worden, omdat ik weg ben."

Love Islands Fabiënne

Love Islands Mattheüs stond in de laatste aflevering van Love Island voor een onmogelijk dilemma. Hij moest kiezen tussen de dames Raphaëlla en Fabiënne. Fabiënne werd naar huis gestuurd en was not amused. En dít is wat ze erover zegt.

Keuze

"Er ging van alles door me heen. Mijn hoofd zat helemaal vol en ik had het eigenlijk ergens wel verwacht, maar het moment waarop je hoort dat je je spullen moet pakken in dertig minuten is echt heftig", vertelt ze over de gebeurtenis.

Voordat Fabiënne Love Island verliet, sprak ze nog even met Mattheüs. "Ik heb hem duidelijk gemaakt, op het moment dat ik de villa verliet, dat hij niet tegen twee mensen moet zeggen dat hij ze leuk vindt", gaat ze verder. "Toen ik eenmaal thuis was heb ik een potje gehuild en alles even laten bezinken."

Fabiënne voelt veel woede naar Mattheüs toe, maar denkt wel dat hij nu een 'echte' kans heeft om verliefd te worden op Raphaëlla, omdat zij nu weg is. Het was absoluut geen spel voor Fabiënne en ze geeft toe dat ze Mattheüs nog steeds leuk vindt...

Roddels

Daarnaast reageert Fabiënne fel op het feit dat Raphaëlla continu over haar roddelde.

"Ik werd er strontziek van. Het was gewoon niet te doen en op een gegeven moment was het niet meer leuk. Daarom voelde ik me ook niet meer prettig in de villa, omdat ik van haar de hele tijd bad vibes kreeg", gaat ze verder. De krullenbol vond zichzelf naar eigen zeggen een stuk beter bij Mattheüs passen, aldus Fabiënne tegen presentator Rijk Hofman in Love Check-up.

Bekijk de hele aflevering hier.

Misschien ook voor jou:
Viktor Verhulst doet boekje open over waarom hij nog vrijgezel is
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Love Island