Aiii: dít neemt prins William broer Harry nog steeds kwalijk

Prins William is niet te spreken over een cadeau dat prins Harry aan Meghan Markle gaf.

Volgens verschillende Britse media zouden William en Kate Middleton het niet goed kunnen vinden met Meghan Markle. Naar verluidt zou de hertog van Cambridge vanaf het eerste moment al geen fan zijn van de voormalig actrice. Enne, déze actie van Harry hielp ook niet bepaald mee…

Cartier-horloge

Meghan komt altijd beeldig voor de dag, niet zo gek dat de vrouw van Harry dan ook wordt bestempeld als heus stijlicoon. Meghan besteedt veel aandacht aan haar kleding en ook haar accessoires passen goed bij haar outfit. Toch zou prins William in het verleden wel wat aan te merken hebben op haar look.

Zo verscheen Meghan eens met een prachtige Cartier-horloge om haar pols in het openbaar. Enne, het was niet zomaar een uurwerk, want het zou gaan om de Cartier-horloge van prinses Diana. Volgens Women’s Day zou dit bij prins William in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Woedend

Women’s Day meldt dat de Britse royals witheer van woede waren, nadat Meghan in het openbaar verscheen met het horloge van prinses Diana. Zo deelt een insider dat prins William hier woedend om was.

“William is nog steeds zo boos op zijn broer en schoonzus, omdat ze hun familie hebben laten vallen”, klinkt het. Bovendien zou hij het ze kwalijk nemen dat er een ophefmakende biografie over het stel uitkwam. “Hij krimpt vaak ineen als hij nadenkt over wat Diana van hun daden zou vinden. En toen hij dacht dat Harry haar misschien een van de horloges van hun moeder had gegeven, werd hij woedend”, aldus de bron. Aiii…

Bron: Nieuws365 | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws